Posebne ponude

BLACK PEEL + PRP: Oporavite kožu i prevenirajte starenje

Tretman je prije svega namijenjen oporavku kože i prevenciji starenja. Prvo se na lice nanosi crna boja koja se raznosi laserom. Metoda ublažava pore, ublažava pigmentaciju te ujednačava ten. Tretman ne boli i nema oporavka. 

Predbilježite se i ostvarite posebne pogodnosti na tretmane koji nakon ljeta obnavljaju i pomlađuju kožu

Ljetni mjeseci i povećano izlaganje suncu oštećuju kožu kojoj nedostaje vode i hidratacije nužne za odvijanje prirodnih funkcija neophodnih za njenu elastičnost i zdrav tonus.

Između ostalog, pore postaju začepljene, što uzrokuje razne kožne probleme a ovisno od osobe do osobe, znakovi takvih oštećenja mogu biti dehidrirana i isušena koža bez sjaja, smeđe mrlje u obliku pigmentacija, te pojava kapilara, akni i mitesera.

Šest S.O.S. tretmana koje u poliklinici Poliderma još stignete napraviti

Nema oporavka. Brzo vidljiv rezultat. Ovu su ključne riječi koje opisuju tretmane u Polidermi koje je moguće napraviti u kratkom roku, čak i prije ljetovanja. 

Vrijeme je za potpunu eliminaciju: predbilježite se na paket laserske epilacije koji štedi vrijeme i novac

Kvaliteta i trajna rješenja koji je omogućio Thunder MT laser za trajno uklanjanje dlaka ne prestaje oduševljavati brojne zadovoljne korisnice koje su imale priliku isprobati efikasnost trajnog uklanjanja dlaka.

Broj tretmana ograničen: oslobodite faktore rasta, pomladite lice i prevenirajte starenje kože lica uz Dermafrac

Faktori rasta su bjelančevine odgovorne za komuniciranje između stanica. Potiču bolji rad stanica uz jak efekt obnove i pomlađivanja kože te brojne druge funkcije. S godinama se smanjuje razvoj faktora rasta te je kako bi se koža održala mladolikom, njihovo nadomještavanje nužno. 

Posebna ponuda: Hydrafacial Platinum, tretman dubinskog čišćenja lica koji odjednom kombinira najpopularnije tretmane za lice

Bilo da je riječ o uklanjanju mitesera, ujednačavanju tena ili želite zaustaviti znakove starenja, HydraFacial tretman prava je inovacija koja je potresla beauty industriju.

Riječ je o multifunkcionalnom uređaju koji je u vrlo kratkom vremenu stekao veliki broj korisnika i postao hit u Hollywoodu. O njegovoj popularnosti govori podatak da se jedan ovakav tretman izvodi svakih 15 sekundi u svijetu.

Iskoristite blagotvorne valne duljine Thunder lasera u svrhu pomlađivanja lica, u posebnom paketu koji uključuje i gratis tretmane pomlađivanja vrata, uz poseban poklon svakome tko se predbilježi

Kako biste ublažili pigmentacije i tamne mrlje, oblikovali lice, pomladili i prevenirali starenje, u Polidermi između ostalog, koristimo i uređaj Thunder laser koji koristi takozvanu Mixed tehnologiju koja kombinira duže i kraće laserske zrake.

Predbilježi se za idealnu kombinaciju: tretmani Med Contour Multipower i Venus Legacy uređajima po najboljoj cijeni

Zbog rezultata, moderne tehnologije i kratkog vremena oporavka, neinvazivno oblikovanje tijela svjetski je trend dostupan i u poliklinici Poliderma. Za oblikovanje tijela, uklanjanje celulita, masnih naslaga, zatezanje viška kože i ostale zahvate u poliklinici Poliderma uređaji MedContour Multipower i Venus Legacy predstavljaju zlatni standard kvalitete.

Predstavljamo Body reshape: revolucionarnu metodu oblikovanja tijela koju je osmislio dr. Kaliterna

Uklonite celulit i neželjene masne nakupine najnovijom metodom te postignite željenu figuru jer ljeto ubrzo stiže.

Dermalni punjači za lice bez bora: posebne pogodnosti na tretman dermalnim punjačima i zatezanje bora u Polidermi

23. travanj, 2019.

Dermalni punjači na bazi hijaluronske kiseline jedan su od najtraženijih estetskih tretmana. Hijaluronska kiselina koja je ujedno i osnovni građevni sastojak kože, djeluje u svrhu pomlađivanja, nadoknade volumena (koji se gubi starenjem) te za razvoj novog kolagena. 

Započnite svoj sretni vikend u Polidermi, predbilježite se i ostvarite popuste na vrhunske tretmane!

22. travanj, 2019.

Svaki dobar vikend započinje trenucima koje posvećujemo samima sebi. Šetnja gradom, kava s prijateljicama, jutarnja tjelovježba, cvijeće na osunčanom kuhinjskom stolu ili jednostavno; tretman uljepšavanja, pomlađivanja i osvježenja lica.

Proljeće je stiglo u Polidermu i to uz posebne pogodnosti na tretman oblikovanja lica uz potpuno prirodan efekt

29. ožujak, 2019.

Iskoristite posebne pogodnosti na tretman oblikovanja lica prirodnim, 100% biorazgradivim punjačem najnovije generacije koji će vaše lice pomladiti uz potpuno prirodan izgled!

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu