Posebne ponude

PRP tretman Meso Pen tehnologijom - 1800 kn

Tretman krvnom plazmom (PRP) iz koje se posebnom tehnologijom izdvajaju faktori rasta regenerira i poboljšava rad stanica uz izuzetno jak efekt obnove i pomlađivanja kože.

Oblikovanje manjih regija uz uklanjanje masnih naslaga uređajima ONDA i DELINEA

Tretmani ONDA i DELINEA uređajima pogodni su za manje regija na tijelu i odličan su odabir kod zatezanja viška kože, uklanjanja celulita, smanjenje manjih masnih nakupina te pravilnog oblikovanja manjih regija tijela i mišića. Kod tretmana nije potrebno vrijeme oporavka.

Paket oblikovanja tijela uz Venus Legacy ili Med Contour Multipower - 5.800 kn

Neinvazivno oblikovanje tijela popularnim uređajima Med Contour Multipower i Venus Legacy, godinama su najtraženiji tretmani u borbi protiv celulita, masnih naslaga i viška kože.

Jedino u poliklinici Poliderma, po najpovoljnijoj cijeni pronađite najučinkovitije uređaje na jednom mjestu: Venus Legacy i Med Contour Multipower. 

Prevencija starenja i čišćenje lica uz Med Visage i HydraFacial - 1400 kn

Kod tretmana Med Visage, koristi se uređaj Med Contour Multipower s nastavkom za Facelift poznatijim kao Med Visage koji djeluje na principu ultrazvuka što potiče razvoj novog kolagena.

Potom se lice tretira HydraFacial tehnologijom. Pore lica dubinski se čiste, miteseri uklanjaju, ten postaje ujednačen a znakovi starenja se zaustavljaju. Lice izgleda svježije, koža postaje mekša i zaglađenija na dodir a pore postaju manje primjetne.

Laserska epilacija uređajem Thunder MT: noge + bikini - 2500 kn

Kvaliteta rezultati koje je omogućio laser Thunder MT za trajno uklanjanje dlaka ne prestaje oduševljavati brojne zadovoljne korisnike koji su imali priliku isprobati njegovu efikasnost. Bezbolno i bez crvenila.

Black Peel tretman za čišćenje i pomlađivanje lica - 1500 kn

Black Peel je neinvazivni laserski tretman kože koji koristi vrhunske kvalitete ugljika za brz i bezbolan piling, čišćenje, zatezanje pora, posvjetljivanje tona kože te aktivaciju dubinskog pomlađivanja kože koja postaje glatka, ispupčena i blistava. Tretman uklanja mrtve stanice kože, nečistoće i ulja.

Lip Peel, Lip Boost, Lip Smooth i Endolip: isprobajte najbolje tretmane oblikovanja usana

Cilj kod oblikovanja usana više nije samo povećati usne, već naglasiti i obnovu, pomlađivanje uz lifting usana. Postoji više tretmana kojima možemo postići sve kriterije. Kako bismo postigli taj natural look, ujedno nam je cilj postići crveniju boju i mekše usne te ublažiti oštećenje i hidratizirati usne kako bi pridobili prirodan izgled lica. 

OBLIKUJTE LICE I USNE DERMALNIM PUNJAČIMA: Izaberite pakete uz koje za manje dobivate više

U poliklinici Poliderma, dermalne punjače, poznate i kao dermalne filere ili hijaluronske filere, koristimo ne samo kako bismo oplemenili prirodnu ljepotu, već stručnom i planskom primjenom postigli jake efekte zatezanja i pomlađivanja kože.

RECITE ZBOGOM DLAKAMA: Predbilježite se i iskoristite popust na lasersku epilaciju uređajem Thunder MT

Kvaliteta rezultati koje je omogućio laser Thunder MT za trajno uklanjanje dlaka ne prestaje oduševljavati brojne zadovoljne korisnike koji su imali priliku isprobati njegovu efikasnost. Bezbolno i bez crvenila. 

IMUNITET & DETOX PAKETI: Ojačajte svoj organizam uz najbolje terapije i predbilježite se za popust

Zbog trenutne epidemiološke situacije koju je potaknuo virus COVID 19, tretmani koji ojačavaju imunitet organizma postaju sve traženiji. Za Vas smo pripremili posebne popuste na najbolje tretmane koji trenutno ojačavaju imunitet i pročišćavaju organizam kako bi on bio spreman za novu svakodnevicu. 

OČISTITE LICE OD AKNI: Predbilježite se i ostvarite popust na tretman injekcijskim radio valovima

Nakon završetka izolacije, vaša koža zahtijevat će njegu i oporavak za koje tijekom izolacije nije bilo prilike. Istražite prednosti vrhunske tehnologije dostupne u Polidermi uz najbolju metodu liječenja akni. 

RECITE ZBOGOM PRVIM BORAMA UZ MEZOTERAPIJU: Odaberite tretman i predbilježite se za popust

Nakon završetka izolacije, vaša koža zahtijevat će njegu i oporavak za koje tijekom izolacije nije bilo prilike. Odaberite između najboljih tretmana, kombinacija i seruma već danas! 

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu