Novosti iz svijeta zdravlja i ljepote

pet, 15. 12. 2017.

Ulje B4 za prevenciju i ublažavanje strija u trudnoći

prevencija i ublažavanje strija

Tijelo žene uvelike se mijenja u trudnoći. Radi rastezanja kože, kao poslijedica, često nastaju strije. Pored genetike, bitan je intezitet rastezanja kože kao i kilogrami koji se dobiju u trudnoći. Kako bi se strije maksimalno prevenirale i ublažile, savjetuje se tijekom trudnoće barem 3 do 4x tjedno jesti ribu ili meso uz unos vitamina C, cinka i MSM, tj. spoja koji sadrži sumpor u sebi. Takođe, za prevenciju nastanka strija, bitna je i njega kože regija koje su najpodložnije nastanku strija. 

Većina žena započne s njegom kada se strije već pojave, te u većini slučajeva tada već postaje kasno. S njegom treba započeti odmah.

Dr. Kaliterna osmislio je novo ulje koje ima ulogu u prevenciji razvoja i ublažavanja strija u trudnoći - B4 ulje. Savjetuje se započeti s korištenjem ulja na samom početku trudnoće, kako bi se koža pripremila i ojačala, te postala otpornija na rastezanje.

Ulje B4 sadrži u sebi baobab, gospinu travu, divlju ružu, linoleinski kiselinu i tamanu ulje. Ima izrazito jak efekt obnove i jačanja kože te znatno prevenira razvoj strija, dok novonastale strije ublažava. Savjetuje se dnevno barem dva puta mazati cijele grudi, trbuh, bokove i stražnjicu.

Ulje je pakirano u bočici od 50 ml te se može nabaviti u Poliklinici Poliderma.

Hranu koju se savjetuje jesti kako bismo ojačali organizam i kožu, možete pronaci na linku ovdje:

Ishrana u trudnoći

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu