Novosti iz svijeta zdravlja i ljepote

čet, 22. 3. 2018.

Thermi va – vaginalno pomlađivanje

thermi va - vaginalno pomlađivanje

Ohrabrite se, obnovite i oživite svoju ženstvenost!

Prekomjerno istezanje i opuštanje vaginalnih mišića uobičajena je pojava nakon vaginalnog poroda ili je jednostavno poslijedica starenja. Oštećenja mogu smanjiti osjećaj zadovoljstva tijekom intimnnih aktivnosti i promijeniti odnos između partnera. Opuštanje kože s godinama uzrokuju brojni čimbenici, na što nitko nije imun.

Uređaj Thermi koristi posebnu elektrodu u svrhu vaginalnog pomlađivanja, zatezanja i oblikovanja velikih i malih usana. Navedeni efekt nastaje pomoću radio valova koji kontrolirano zagrijavaju kožu. Cilj je grijanjem oštetiti kolagen u svrhu stvaranja novog kolagena te jačanja novog kolagena. Uređaj se programira na željenu temperaturu zagrijavanja koju želimo postići kako bismo dobili najbolji rezultat. Potrebno je napomenuti da je tretman 100% ugodan, bezbolan i bez komplikacija a u našoj poliklinici ga izvode medicinske sestre.

Nakon tretmana nema oporavka niti ograničenja te se već odmah nakon može imati odnos, što nije moguće kod laserskog vaginalnog pomlađivanja. Koristi se posebno anatomski oblikovan nastavak koji se uvodi u vaginu u svrhu njenog zatezanja tj. sužavanja. Istovremeno potiče obnovu i zadebljanje sluznice što je bitno u menopauzi kako bi se spriječila tj. uklonila vaginalna suhoća.

Istovremeno se podiže vagina te sprječava nekontrolirano mokrenje specifično za menopauzu kad se uslijed opuštanja mišića nekontrolirano mokri pri kihanju ili hodanju niz stepenice. Ovo je ujedno najefikasniji tretman u tu svrhu.

Nakon toga se kružnim pokretima prelazi po velikim i malim usnama kako bi se oblikovale, suzile tj. smanjile i obnovile. Ovaj tretman efikasno zamijenjuje kirurški tretman oblikovanja velike i male usne, labioplastiku. Na kraju se tretira područje oko klitorisa čime se maksimalno poboljšava postizanje orgazma i sama kvaliteta seksualnog života.

Ovo je tretman koji neizmjerno poboljšava kvalitetu života žene, vraća joj samopouzdanje te ima veliku zdravstvenu ulogu u rješavanju vaginalne suhoće i nekontroliranog mokrenje za što nije bilo efikasnog rješenja do pojave ovog tretmana.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu