Novosti iz svijeta zdravlja i ljepote

pet, 26. 6. 2015.

Što sve botoks čini koži?

botox

Zadnjih par godina sve više uočavam neke efekte botoksa koje ne mogu nikako shvatiti i objasniti. 

U početku mi se činilo da sam krivo vidio no ubrzo sam shvatio da su te promjene itekako stvarne. Velika utjeha bio je članak koji je potvrdio moja zapažanja. Mnogi klijenti navodili su kako ih je prestala boljeti glava nakon botoksa. Danas se pouzdano zna da botoks itekako efikasno djeluje protiv glavobolje. No možda najluđe zapažanje je da su neki klijenti nakon botoksa bili znatno bolje volje iako su prije imali neke osobne tragedije. Prestali su piti lijekove za smirenje i protiv depresije. Kada bi došli kod mene opet bi bili ispunjeni dobrom energijom. Taman sam pomislio kako mi se pričinjava no srećom opet je izašao članak koji ukazuje na efikasnost botoksa protiv depresije. Botoks osim efekta na kožu ima i sistemne efekte koji su itekako pozitivni.

Pored navedenog primjetio sam da ljudi koji dolaze na tretmane održavanja botoksa imaju znatno manje pore, koža im izgleda puno lijepše, te je meka na dodir. Ujedno na mjestu tretmana nisu više imali akne niti im se koža pojačano mastila. Definitivno to nije slučajnost jer se nedavno dokazalo da botoks osim opuštanja mišića smanjuje pore, liječi akne, povećava razvoj kolagena i pomlađuje kožu. O svemu navedenom bilo je puno govora na svjetskom dermatološkom kongresu u vancouveru održanom ovaj mjesec.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu