Novosti iz svijeta zdravlja i ljepote

čet, 11. 12. 2008.

Nova tehnika za uklanjanje ožiljaka i bora

Frakcijski ablativni laseri su definitvno metoda izbora za uklanjanje ožiljaka i bora. Od nedavno pojedini frakcijski laseri imaju nova dodatna poboljšanja kako bi se postigli što bolji rezultati u smanjivanju ožiljaka i bora. Osim boljih rezultata znatno je smanjen broj potrebnih tretmana. Radi se o smanjenju promjera laserske zrake jer se time povećava količina energije na površini. Što je manja površina veća je gustoća energije i time bolji rezultat. Postoje dodatne mogućnosti s kojima se mjenja oblik laserske zrake od okruglog, trokutastog, kvadratičnog do linearnog i točkastog oblika. Moguće je čak i mjenjati gustoću laserske zrake. Navedene opcije daju neslućene mogućnosti u rješavanju bora i ožiljaka. Sada možemo točno prema obliku bore ili ožiljka namjestiti lasersku zraku bez da oštetimo okolnu kožu.

Na taj način koristimo više energije uz bolje rezultate jer smo prilagodili laserske parametre točno prema karakteristikama bora i ožiljaka. Dosadašnji frakcijski laseri nisu imale takve mogućnosti te je bio potreban veći broj tretmana te nije postojala mogućnost da po potrebi ciljano djelujemo samo na bore i ožiljke. Nov način tretiranja je posebno pogodan za bore oko usta i duboke ožiljke od akni. U Poliklinici Poliderma je od sada započeta nova era u tretiranju ožiljaka i bora.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu