Novosti iz svijeta zdravlja i ljepote

pon, 24. 10. 2016.

Najnovije tehnike primjene punjača i najnovija generacija punjača

teosyal punjači

Dr. Kaliterna nedavno je prisustvovao ITED akademiji u Madridu koju je održala poznata švicarska firma Teosial koja proizvodi punjače na bazi hijaluronske kiseline.

Tijekom tog kraćeg kongresa govornici su bili poznati svjetski stručnjaci, većinom dermatolozi i plastični kirurzi, koji su predstavili najnovije tehnike primjene punjača.

Ujedno je predstavljena najnovija generacija punjača na bazi hijaluronske kiseline. Osim impresivnih edukacija, dr. Kaliterna ističe kako je naučio i vidio više od očekivanog. "Iako koristim punjače već 12 godina, mogu tek sada reći da zapravo počinjem primjenjivati punjače pravilno jer najnovije tehnike u potpunosti ruše prijašnje tehnike primjene punjača. "Veći dio tih tehnika počeo sam koristiti unazad dvije godine, no dosta je bilo tehnika koje sam prvi puta vidio, te su prvi puta i predstavljene." impresije su dr. Kaliterne.

Jedna od najimpresivnijih demonstracija akademije je definitivno bio lifting lica u svega tri uboda uz prirodan rezultat! Najnoviji punjači sada traju bar 15 mjeseci jer je dokazano da je nakon 15 mjeseci zaostalo još najmanje 40% punjača.

Uz to zbog nove tehnologije proizvodnje, rezultat je znatno bolji i prirodniji, osobito na dodir, a razlika se itekako odnosi i na usne.

O svemu, više pročitajte uskoro u novom blogu dr. Kaliterne.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu