Novosti iz svijeta zdravlja i ljepote

pon, 10. 12. 2012.

Kako skratiti oporavak nakon laserskog i ostalih tretmana?

oporavak nakon laserskog tretmana

Vrijeme je novac, no nakon pojedinih tretmana oporavak može potrajati tjednima a da ne govorimo o crvenilu kože koje može potrajati mjesecima.

Često mogu zaostati rane, kraste uz ljuštenje kože a da ne govorimo o boli i nelagodi. Napredak tehnologije je učinio svoje, te je oporavak sada 4 do 7 dana, eventualno 10 dana zahvaljujući frakcijskoj tehnologiji no i dalje su moguće rane, kraste, ljuštenje kože, bol i nelagoda nakon tretmana. No postoji način da se oporavak još više skrati bez imalo nelagode, rana, krasta i ostalih neželjenih stvari.

Prvi način je primjena PRP tretmana s vlastitom krvi koji skrati oporavak prosječno svega na 1 do 2 dana što je neviđeno brz oporavak! Drugi način je primjena maske na bazi minerala i meda koji može podjednako skratiti oporavak. Da stvar bude bolja oba načina znatno poboljšavaju istovremeno rezultat, smanjuju komplikacije, uklanjaju nelagode i ostale neželjene stvari. Čini se da bolje ne može biti! Stoga onima koji nemaju vremena ovo je savršen način da postignu svoj cilj bez gubitka vremena. Oba načina skraćivanja oporavka su dostupna u Poliklinici Poliderma.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu