Novosti iz Poliklinike

sri, 26. 9. 2018.

Lasersko oblikovanje usana – najnoviji trend uz 100% prirodan izgled

Lasersko oblikovanje usana

Punije usnice oduvijek su simbol putenosti i senzualnosti žene no jedino u slučaju kada one izgledaju prirodno i njegovano unatoč aplikaciji punjača. Silikonske usne neprirodne veličine odavno nisu u trendu a nisu ni estetski privlačne.
Predstavljamo vam najnoviji trend oblikovanja usana koji usnama daje prirodan i svjež izgled.

Riječ je o primjeni lasera koji optičkom energijom potiče razvoj novog kolagena. Proces razvoja novog kolagena traje i do 12 mjeseci, no  budući da se radi o prirodnom procesu, i sam rezultat je prirodan izgled punijih usana.

Tretman možete pogledati u video prikazu:

Tretman je bezbolan te nema oporavka. Laser ujedno potiče metabolizam što daje i svježinu usnama. Uloga laserskog tretmana je priprema usnica za dermalni filer što je bitno jer postižemo prirodni izgled a usne postaju mekše na dodir. Ova priprema usana na aplikaciju filera laserskim tretmanom produžava trajanje filera i do 3 mjeseca.

Odmah nakon lasera se u svrhu oblikovanja i povećanja usana aplicira dermalni filer na bazi hijaluronske kiseline.

Na fotografiji su prikazane usne prije i odmah nakon tretmana gdje se vidi punoća usnica nakon tretmana a rezultat će narenih mjeseci biti sve bolji i bolji

Ova priprema usana na aplikaciju filera laserskim tretmanom produžava trajanje filera i do 3 mjeseca.

 

U poliklinici Poliderma iskoristite posebnu pogodnost na tretman oblikovanja usnica filerima po cijeni od 2500 do 3000 kn, a tretman pripreme usnica laserom dobivate GRATIS!

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu