Novosti iz Poliklinike

uto, 19. 9. 2017.

Uklanjanje modrica laserom nakon estetskih tretmana

Uklanjanje modrica laserom

LASEROM PROTIV MODRICA NAKON ESTETSKIH TRETMANA

Jedna od nuspojava tretmana Botoxom, punjačima, tj dermalnim filerima, mezonitima, Silhouette soft, vena i kapilara nogu,  jest razvoj modrica nakon uboda. U većini slučajeva, modrica se može prikriti makeup-om (šminkom), no idealno bi bilo da modrica uopće ne nastaje. 

Nažalost, ponekad nije moguće izbjeći modricu. Neki ljudi su nažalost skloniji nastanku modrica od drugih, i to nakon najmanje traume. S ponosom ističemo kako smo prvi u Poliklinici Poliderma otkrili i osmislili metodu kako što prije ukloniti modricu budući da ona ponekad može trajati danima.

Trenutno jedini vršimo ovu uslugu tako da laserom razbijemo modricu i da prođe u najbržem mogućem roku koji ovisi o veličini i dubini modrice. Prosječno je potrebno od jednog do nekoliko dana da se modrica većim dijelom ukloni. Laser optičkom energijom uništava modricu te tako uništi crvena krvna zrnca koja čine modricu nakon što su izašla iz kapilare u tkivo kao posljedica traume kapilare. Tako modrica maksimalno brzo prolazi.

Ovaj tretman se rabi za bilo koju nastalu modricu. Većinom je potreban uglavnom jedan bezbolni tretman bez oporavka. Ovo je velika prednost jer se lakše mogu obavljati estetski tretmani bez bojazni razvoja dugotrajnih modrica koje znatno estetski kvare izgled.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu