Novosti iz Poliklinike

pon, 11. 9. 2017.

Uklanjanje i liječenje akni upotrebom botoxa

uklanjanje akni i liječenje akni botoxom

BOTOX U SLUŽBI USPJEŠNE BORBE PROTIV AKNI

Poliklinika Poliderma prva je počela koristiti Botox u svrhu liječenja akni, što se pokazalo prilično efikasnim, čak i kod tretiranja vrlo teškog stanja ove najčešće dermatološke bolesti.

KOME SE PREPORUČUJE TRETMAN?

Tretiranje akni botoxom, izrazito je efikasno kod hormonalno uzrokovanih akni koje se većinom nalaze u donjem dijelu lica. Također, preporuća se ženama nakon 30. godine gdje je izražen manji broj akni, ali se radi o aknama izrazito otpornim na liječenje. Botox se može koristiti bez obzira na dob i spol. Velika prednost je ta što daje jako dobar i brzo vidljiv rezultat. Posebno se savjetuje kod akni gdje prevladavaju upale. Tretman je Izrazito pogodan kod naglog izbijanja akni pred ciklus jer se akne brzo povuku.

KAKO BOTOX DJELUJE NA AKNE?

Princip djelovanja Botoxa jest u tome da ima utjecaj na lojne žlijezde kako bi smanjio njihov rad, no očito pored toga ima jako protuupalno djelovanje. Tretman je bezbolan i nema oporavka. Na mjestu upale ubrizga se Botox.

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO?

Broj tretmana je individualan te prilično varira. U prosjeku je potrebno oko 3 tretmana, no nije moguće točno odrediti broj. Ponekad već jedan tretman bude dovoljan a ponekad je potrebno 5 tretmana. Razmak između tretmana je 2 do 4 tjedna.

Video prilaz tretmana:

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu