Novosti iz Poliklinike

čet, 12. 4. 2018.

THUNDER MT - Ultimativna snaga za vaše tijelo

thunder mt

U Polidermu je stigao novi Thunder MT laser firme Quanta, koji je u 2018. Godini osvojio nagradu za najbolji laser u tretmanima laserske epilacije ili trajnog uklanjanja dlačica. Radi se o laseru ultimativne snage u tretmanima tijela,a pogodan je za uklanjanje kapilara, laserske epilacije i pomlađivanje.

Vrhunska tehnologija oličena u ovom snažnom laseru, djeluje sa dvije valne duljine, jednokratnom emisijom laserske zrake ili kombinacijom posebne mješovite tehnologije (Mixed technology). Njegova snaga nudi brze i efikasne rezultate uz skraćeno vrijeme rada, čime je smanjeno vrijeme trajanja tretmana, a time i broj potrebnih tretmana. Njegova je posebnost i u tome što može kombinirati dvije valne duljine istovremeno, podesivim trajanjem impulsa i sekvenci, što ga čini jednim od najsigurnijih lasera. Uz to, ima i opciju hlađenja, a tretmani se mogu izvoditi na svim tipovima kože.

Thunder MT koristi se u tretmanima trajnog uklanjanja dlačica, uklanjanja kapilara i pomlađivanja kože.

Osobito predstavlja ultimativnu snagu u tretmanima uklanjanja dlačica, upravo zahvaljujući fleksibilnosti uređaja. Omogućava prilagođavanje impulsa i snage rada lasera kako bi tretmani bili bezbolni, ali bez kompromisa po pitanju sigurnosti i učinkovitosti.

Prednosti THUNDER MT LASERA

  • Dvije zlatne standardne valne duljine u mješovitoj emisiji
  • Primjenjiv na sve tipove kože
  • Tretira sve vrste dlaka
  • Poboljšani rezultati na svijetloj kosi poput plave i crvene.
  • Sigurnost
  • Najbrži povrat ulaganja
  • AutoMotion TM tehnologija
  • Mogućnost hlađenja

Foto: Inženjer firme Quanta educira osoblje poliklinike Poliderma  o primjeni i korištenju lasera

Povodom dolaska novog lasera u polikliniku Poliderma, pripremamo i posebne cijene i pogodnosti za tretmane laserske epilacije. Više donosimo uskoro.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu