Novosti iz Poliklinike

pon, 5. 2. 2018.

DR.KALITERNA U DUBAIJU I KAIRU PREDSTAVIO REVOLUCIONARAN TRETMAN ZATEZANJA KOŽE

Revolucionaran tretman zatezanja kože

Za revolucionaran tretman, koji daje najjači efekt zatezanja kože lica i tijela, i dio je jedinstvene ponude Poliklinike Poliderma, zainteresirani su bili i jedni od najpoznatijih liječnika u Dubaiju i Kairu, profesionalci koji nude visoki nivo usluge u području estetike. Tvrtka „Bovie“, vodeći proizvođač medicinskih proizvoda i pribora, dr.Kaliternu izabrala je za svjetskog trenera i edukatora van SAD-a u korištenju revolucionarnog J Plasma uređaja u dermatološki korektivne svrhe. Stoga je dr.Kaliterna imao čast profesionalce u svojoj struci u Dubaiju i Kairu educirati o tretmanu s najjačim efektom.

Tajna ovog uređaja pod nazivom“ J Plasma“ je u tome što koristi tzv. hladnu plazmu koja pod kožom izaziva stvaranje novog kolagena i potiče zatezanje kože. Efekt zatezanja kože vidljiv je odmah nakon tretmana, a postaje sve bolji vremenom, te daje trajan rezultat. S obzirom na sve navedeno, vodeće klinike u svijetu već zamijenjuju klasične kirurške liftinge lica i abdominoplatiku jer jednim tretmanom J Plasmom možete izgledati čak i do 20 godina mlađe.
Oporavak nakon tretmana je u prosjeku 10 dana.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu