Novosti iz Poliklinike

pet, 14. 10. 2016.

Prednosti uklanjanja tetovaža u poliklinici Poliderma

uklanjanje tetovaža

Stalna usavršavanja, i korak s najnovijim tehnologijama, zaslužni su za to da je Poliklinika Poliderma postala vodeća poliklinika u regiji u radu s laserima, a dr. Kaliterna jedan od vodećih regionalnih stručnjaka za lasere.

Budući da je Dr. Kaliterna i doktor sa statusom istraživačkog doktora, u našoj se poliklinici primjenjuju inovativne metode s najnovijim tehnološkim dostignućima. Imamo najduže iskustvo u uklanjanju tetovaža, te smo u više od deset godina iskustva stekli i najveći broj tretiranih klijenata.

Priprema tetovaže GRATIS

Jedina smo poliklinika u regiji koja radi s Q-switch frakcijskim laserom u pripremi kože za uklanjanje tetovaže koji je znatno bolji od običnog frakcijskog lasera, jer istovremeno uklanja tetovažu i radi mikroskopska oštećenja kože kako bi se tetovaža dodatno "izbacila" kroz kožu. 

Tretman 1+1 GRATIS

Uobičajena je praksa da se preko tetovaže radi jedan prelaz laserom, naša je praksa da se radi više prelaza dokle koža može izdržati za što bolji efekt po istom dolasku, što ne utječe na cijenu tretmana. Koristimo inovativnu metodu višestrukuh prelaza R20. Više prelaza laserom ima efekt više tretmana odjednom stoga je po cjeni jednog tretmana drugi tretman gratis. Naša je misija u što manje tretmana ukloniti što više tetovaže.

Jedini imamo frakcijski q switch ktp i neodimium yag laser koji znatno pomažu kod uklanjanja tetovaža. 

Istovremenim kombiniranje više lasera do boljih i bržih rezultata

Kombiniramo više lasera, različitih valnih duljina, tijekom tretmana. Trenutno imamo šest lasera, što nas ujedno čini i klinikom s najvećim brojem lasera za tretman uklanjanja tetovaža.

Nudimo najmanji broj tretmana

Dosadašnja iskustva klijenata i rezultati su pokazali kako je uz kombinaciju lasera i uz primjenjene tehnike potreban manji broj tretmana, što nas čini klinikom s najmanjim brojem tretmana po tetovaži, i to za 20-30 % nego je uobičajeno. U Poliklinici Poliderma garantiramo smanjeni broj tretmana. 

Koristimo najefikasnije i najsnažnije lasere

Koristimo lasere najveće snage što je jako bitno za bolje uklanjanje tetovaže, te laser s najvećim promjerom laserske zrake što utječe na dubinu prodiranja zrake i učinkovitost u uklanjanju tetovaže. Jedina smo poliklinika u kojoj možete ukloniti i sve boje tetovaže osim žute i narančaste. Najefikasniji uređaji koje koristimo su Fotona QX Max i Quanta q switch ruby laser EVO.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu