Novosti iz Poliklinike

čet, 28. 6. 2018.

Pomlađivanje lica Thunder laserom

Pomlađivanje lica Thunder laserom

Predstavljamo vam  najnoviji tretman pomlađivanja lica, baziran na tzv. Mixed tehnologiji, koja istovremeno ili odvojeno, po potrebi,  kombinira dvije valne duljine: aleksandrit 755 nm, u svrhu ublažavanja pigmentacija, i neodymium yag 1064, u svrhu oblikovanja, pomlađivanja i prevencije starenja lica.

Posebnost tretmana pomlađivanja Thunder laserom je u tome što se koristi tzv. mixage tehnologija. Tretman je bezbolan, pogodan za sve tipove kože te se radi i usred ljeta. U tretmanu se koristi laser Thunder i skener tj. robotizirani nastavak koji 100% pokriva tretiranu površinu, za razliku od drugih lasera gdje se kod ručne primjene tretmana može dogoditi preskakanje pojedinih područja.

Dvije valne duljine moguće je korisiti zasebno i istovremeno, ovisno o tome da li se tretira lice u svrhu pomlađivanja, ili se uklanjaju pigmentacije, ili oboje. Važno je napomenuti da u slučaju da se koristi aleksandrit u svrhu ublažavanja pigmentacija, postoji mogućnost oporavka od tretmana, dok pri korištenju neodymium yag lasera u svrhu pomlađivanja oporavka nema.

U video prikazu pogledajte kako izgleda tretman, te rezultat tretmana:

Tretman potiče razvoj novog kolagena, oblikuje lice uz jak efekt učvršćivanja i prevenciju starenja. Savjetuje se ženama koje žele sačuvati mladolik izgled i prevenirati starenje. Najbolje vrijeme za započeti primjenu ovog tretmana je nakon 30. godine. Savjetuje se ženama i do 50. godine. Posebno se savjetuje ženama koje zbog stila života i posla moraju sačuvati svježinu lica a nemaju puno vremena za sebe.
Ovisno o stanju lica i očekivanjima, savjetuje se 1 do 3 tretmana a nakon toga jednom godišnje održavanje. Razmak između tretmana je 3 do 4 tjedna. Odmah nakon tretmana koža je svježa, meka, glatka i osjeti se čvrstoća tj. punoća lica.
Rezultati postaju sve bolji vremenom kroz naredna 3 do 6 mjeseca. Tretman uklanja umoran izgled lica, te mu daje posebnu, primjetnu svježinu.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu