Novosti iz Poliklinike

pet, 13. 4. 2018.

Poliklinika Poliderma 3. u svijetu po kvaliteti

Global clinic 3  place raiting poliderma

Prema najnovijem izvješću Global Clinic Ratinga, poliklinika Poliderma proglašena je 3. dermatološkm klinikom po kvaliteti u svijetu!

U analizu je ukupno bilo uključeno 2.368 dermatoloških klinika, s prosječnom ocjenom kvalitete 3.15., a poliklinika Poliderma dobila je ukupnu ocjenu 3.80, što nas je svrstalo u sam vrh najboljih dermatoloških klinika u svijetu.

Ovo izvješće temelji se na GCR indeksu, jedinstvenom sustavu rangiranja medicinskih klinika. Indeks se određuje prema dostizanju postavljenih standarda kvalitete koju određuju 4 kriterija koja postavlja GCR:

  • Stručnost
  • Ponuda
  • Usluga
  • Povratna informacija klijenata

Global Clinic Rating  koristi 100-ak pažljivo kalibriranih pokazatelja za pružanje najopsežnijih usporedba zdravstvenih klinika u svijetu.

GCR ljestvica temelji se na GCR rezultatu, algoritmu koji su razvili vodeći zdravstveni stručnjaci. Omogućuje zdravstvenim klinikama temeljit i realan uvid u stanje kvalitete, svoje rezultate, te prati nijihovu učinkovitost tijekom vremena uspoređujući reputaciju klinike s konkurencijom ili drugim klinikama unutar grada, države ili svijeta.

Tisuće zdravstvenih klinika, u više od 170 zemalja, uključujući neke od najvażnijih prepoznatih medicinske klinika u svijetu, oslanjaju se na GCR da bi bolje razumjeli i poboljšali kvalitetu svog poslovanja i usluga.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu