Novosti iz Poliklinike

pet, 1. 7. 2016.

Plexr - nekirurško podizanja kapaka i smanjivanje vrećica ispod očiju

Plexr - nekirurško podizanja kapaka i smanjivanje vrećica ispod očiju

Podizanje kapaka i korekcija vrećica ispod očiju vrlo su čest i tražen estetski zahvat. 

Do nedavno je operacija bila jedini i glavni način korekcije. Pojavom lasera i radiovalova, tretmani podizanja kapaka doživjeli su pravu revoluciju. U poliklinici Poliderma izuzetno smo ponosni što imamo svu najmoderniju tehnologiju za neoperativnu korekciju kapaka i vrećica. Otišli smo korak dalje s uređajem Plexr koji koristi plazmu, u svrhu podizanja kapaka i korekcije vrećica ispod očiju. 

Plazma i djelovanje uređaja

Plazma je četvrti oblik materije u vidu iskre, a može se usporediti i s munjom. Uređaj koristi iglu koja se postavi iznad kože te se pusti plazma koja u obliku iskre zategne, tj. podigne, kapke ili vrećice. Plazma snažno potiče efekt zatezanja kože, razvoja novog kolagena i stimulaciju metabolizma, te ima jak efekt pomlađivanja. Tretman se radi sa ili bez anestezije u obliku kreme. Većinom je dovoljan 1 tretman ako kapci nisu previše spušteni, tj vrećice izražene. Klijenti mogu vidjeti efekt neposredno nakon tretmana iako se rezultat očekuje mjesecima kasnije zbog razvoja novog kolagena. Oporavak traje od jednog do dva dana. Po želji se istovremeno mogu smanjiti i bore oko očiju.  

Koje su prednosti u odnosu na operaciju? 

  •  nije invazivan
  •  nije agresivan
  •  tretman se izvodi tokom cijele godine, neovisno o godišnjem dobu 
  •  opravak traje od 1 do 2 dana
  •  nema ožiljaka
  •  100% prirodan
  •  ponavljanje tretmana nije limitirano
  •  nema uboda
  •  nema ubrizgavanja 

Tko su kandidati?

Tretman se savjetuje klijentima nakon 35. godine života, osobito osobama koje imaju genetsku sklonost spuštanju kapaka i razvoju vrećica, tj. naticanju, jer se s vremenom samo pogoršava. Posebno se savjetuje za korekciju vrećica koje natiču.

Cijena se formira ovisno o stanju spuštenosti kapaka, o tome da li se rade oba kapka sa ili bez vrećica. Stoga preporučamo da nam za detalje cijene pošaljete fotografiju s upitom na e-mail:poliderma@poliderma.hr

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu