Novosti iz Poliklinike

čet, 30. 4. 2020.

Od 4. svibnja Poliderma je u punom pogonu - imamo nekoliko novosti za Vas!

Od 4. svibnja Poliderma je u punom pogonu  - imamo nekoliko novosti za Vas!

Poliklinika Poliderma 4. svibnja otvara svoja vrata i radit će u uobičajenom radnom vremenu: svakog radnog dana od 9 do 20 sati.

U skladu s najvišim standardima brige o sigurnosti i zdravlju naših klijenata, zaposlenika i stručnjaka, uveli smo dodatne protokole kod naručivanja i posjeta poliklinici Poliderma.

Od samog početka epidemije koju uzrokuje virus COVID 19, naše je osoblje bilo u stalnom kontaktu s nadležnim institucijama te smo u skladu s mjerama i preporukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu RH svoja vrata privremeno zatvorili.

Tijekom tog perioda, naše je osoblje prošlo dodatne edukacije, pripremili smo i za vas osmislili najefikasnije kombinacije tretmana, prvi otvorili mogućnost predbilježbi te svakodnevno bili u kontaktu s našim klijentima i svima kojima se pojavio dermatološki problem, ili potreba za intervencijom...

Sada nastavljamo s radom - uz nekoliko važnih informacija svima koji su zainteresirani za dolazak u Polidermu. Ako primijetite da imate simptome akutne infekcije dišnih putova, odnosno povišenu tjelesnu temperature, grlobolju, kašalj i kratak dah, svoj posjet poliklinici Poliderma molimo odgodite.

Molimo, kad god je to moguće, dođite bez pratnje, s vlastitom maskom na licu.Na ulazu u prostor Poliklinike osigurana je baktericidna i virucidna barijera  za obuću. Na ulazu će Vam biti izmjerena temperatura, a imati ćete priliku oprati i dezinficirati ruke.

U skladu s najvišim higijenskim standardima koji su na snazi u poliklinici Poliderma na snazi oduvijek, redovito i stalno održavamo prostore čistima i dezinficiranima, a posebnu pažnju pridajemo površinama s kojima su zaposlenici i klijenti najčešće u kontaktu.

Kako bismo imali dovoljno vremena za dodatnu dezinfekciju i sterilizaciju prostora, predviđen je dovoljan vremenski razmak između pojedenih termina.
Recepcijsko osoblje dodatno je zaštićeno jednokratnim rukavicama i zaštitnim maskama.

Molimo vas da, kad god je to moguće, koristite beskontaktno plaćanje.
Naši zdravstveni djelatnici u svom radu koriste svu potrebnu zaštitnu opremu te su prošli dodatnu edukaciju o pravilnoj primjeni osobne zaštitne opreme.

Nakon odlaska svakog klijenta i pacijenta pribor, uređaji i instrumenti se detaljno dezinficiraju i steriliziraju (ili primjenjuju jednokratno), a prostorije i ordinacije se redovito provjetravaju.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu