Novosti iz Poliklinike

sri, 20. 9. 2017.

Oblikovanje lica - najnoviji trend: ZATEGNI I NAPUNI

Oblikovanje lica mezonitima - Silhouette soft

Oblikovanje lica impliciranjem veće količine punjača ili dermalnih filera, velika je greška. Rezultat je prilično loš jer dobijamo neprirodan izgled "prenapumpanog" lica, a ujedno tretman ima poprilično visoku cijenu zbog veće količine dermalnih filera koji su iskorišteni. Kako bi dobili prirodan izgled i što bolji rezultat, savjetuje se potpuno drugačiji pristup ovom tretmanu.

Veliku pomoć čine mezoniti ili Silhouette soft, posebne niti koje se uvlače pod kožu iglama. Tretman je bezbolan i radi se u lokalnoj anesteziji. Cilj je provući niti koje su građene od kirurškog materijala u svrhu podizanja, zatezanja i oblikovanja lica. Niti se u cijelosti uklone i razgrade te nema pogoršanja niti ovisnosti nakon ovog tretmana.  Lice vidno bolje izgleda.

Niti, pored navedenoga, ujedno istovremeno tijekom razgradnje potiču obnovu i pomlađivanje kože uz snažan razvoj novog kolagena. Kada se niti impliciraju u lice, ono se zategne i podigne a potom se koriste dermalni fileri tj punjači. U tom slučaju dobije se znatno bolji rezultat uz prirodan izgled i veliku novčanu uštedu jer je potrebno implicirati znatno manju količinu dermalnih filera tj punjača.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu