Novosti iz Poliklinike

pet, 20. 5. 2016.

Novi Med Contour Multipower u poliklinici Poliderma

Novi Med Contour Multipower u poliklinici Poliderma

Poliklinika Poliderma predstavlja Vam Med Contour Multipower, uređaj najnovije generacije u svijetu neinvazivnih metoda oblikovanja tijela i zatezanja kože, koji kombinirajući ultrazvuk, radiofrekvenciju i drenažu, dubinski uklanja celulit, masno tkivo te istodobno zateže i zaglađuje kožu.

Med Contour ima najveći broj znanstvenih radova koji podupiru njegovu učinkovitost. Uz to, nagrađivan je više puta u kategoriji uređaja za neinvazivno oblikovanje tijela,  te je više od 3 godine zaredom nosio tu prestižnu titulu.

Po čemu je novi Med Contour Multipower drugačiji i kako djeluje?

Patentirani Med Contour Multipower aplikator posjeduje dvije ultrazvučne glave, dok svi drugi slični uređaji imaju samo jednu. Ideja primjene dvije ultrazvučne glave jest primjena veće snage kako bi se uništile masne stanice koje pucaju pod ultrazvučnom energijom, a na novoj platformi one su povećane te daju znatno bolji rezultat.  Kod ovog uređaja nema vakuma zbog postavljenog kuta ultrazvučnih glava koje čine nabor kože. Znatno povećane,  snažnije ultrazvučne glave, zaslužne su za bolji rezultat, jer su dizajnirane tako da bolje prijanjaju uz tijelo. Na uređaju je također ojačana limfna drenaža,  što je izuzetno bitno prilikom izvođenja ove vrste tretmana oblikovanja tijela.

Velika novost je što Med Contour Multipower sada ima poseban nastavak za zatezanje tijela koji kombinira radiofrekvenciju i ultrazvuk, što ga čini najkompletnijom platformom za oblikovanje tijela i lica: smanjuje obujam uz efekt zatezanja, i upravo je to ono što novi Med Contour Multipower čini revolucionarnim.

Nova platforma Med Contour uređaja posjeduje 4 aplikatora:

  • BODY SHAPE- aplikator kojim se uklanjaju masne naslage i razbija celulit, od sada dodatno poboljšan novom, ergonomskom glavom te još većim ultrazvučnim glavama za dubinsko uklanjanje masnih naslaga i celulita
  • BODY SHAPE AND TIGHT- za zatezanje i učvršćivanje kože, koja je nakon tretman vidno i osjetno zaglađenija
  • DRAINING- aplikator za limfnu drenažu koja je važna za eliminaciju oslobođenih masti, pospješuje cirkulaciju i eliminaciju viška tekućine prilikom tretiranja celulita.
  • FACE LIFTING – aplikator za zatezanje kože lica, vrata i dekoltea.

Rezultati zatezanja kože tijela i lica više su nego impresivni, a vidljivi su i nakon samo jednog tretmana. Napominjemo kako je vrlo važno držati se uputa koje ćete dobiti od našeg stručnog medicinskog tima, za još bolje rezultate.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu