Novosti iz Poliklinike

pon, 14. 5. 2018.

5 OIL, nova anti-age krema iz linije My Skin by Dr. Kaliterna koja će vas oduševiti!

anti age krema 5 OIL

Nježna tekstura savršeno prianja uz kožu, a hranjiva baza od 5, pomno odabranih ulja, čini vašu kožu baršunasto mekom na dodir uz snažan i primjetan anti-age efekt.

Liniju kozmetike My Skin by Dr. Kaliterna upotpunila je i najnovija krema za pomlađivanje i obnovu kože, rađena na bazi 5 bogatih i hranjivih ulja. Radi se o posebnoj kremi koja nježno ali efektno regenerira kožu lica, vrata i dekoltea, dajući joj baršunastu mekoću i sjaj. 5 OIL krema uz njegu i regeneraciju kože, prevenira starenje uz izrazito jak efekt oporavka kožne barijere koja štiti kožu od štetnog utjecaja okoliša.

Njena formula koja sadrži 5 anti-age ulja, čini ju prikladnom za sve tipove kože. Primjetno umiruje kožu nakon izlaganja suncu, toplini, vjetru i hladnoći, te ublažava upale i ozljede kože. Također je pogodna za kožu iziritiranu nakon tretmana te nakon estetskih tretmana lica.

Nanosi se na isključivo dobro očišćeno lice, a prije primjene kreme, savjetuje se tretman dubinskog čišćenja lica i pora uređajem Hydrafacial  (https://www.poliderma.hr/Tehnologije/Hydrafacial-tretman), kako bi krema bolje i dublje djelovala. Krema se savršeno kombinira s uljem za njegu kože 5 OIL, osobito ako je koža izrazito suha.

U slučaju da krema masti kožu, potrebno je izbjegavati mazanje T-zone.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu