Novosti iz Poliklinike

Iskoristite više od 50 % popusta na tretmane uklanjanja celulita, oblikovanja tijela i zatezanja kože

17. ožujak, 2018.

Većina žena radi veliku pogrešku jer započinju s tretmanima nekoliko tjedana pred odlazak na more. U prosjeku je potrebno minimalno 6 tretmana za postizanje željenog rezultata, za što je potrebno oko 50 dana, radi nužnog razmaka među tretmanima. Kada se zbroji jos 30 do 60 dana potrebnih za vidljivost početnih rezultata, tada je jasno zašto je kasno započeti s tretmanima u ljetnim mjesecima. Ako se tretmani započnu znatno ranije, tada se maksimalni rezultati vide krajem proljeća tj. početkom ljeta, što je idealno doba pred godišnji odmor.

Dr. Kaliterna o celulitu i revolucionarnim tretmanima uklanjanja celulita u emisiji „Zdravlje na kvadrat“

16. ožujak, 2018.

Celulit, koji se definira kao bolest, nije lako u potpunosti riješiti. Unatoč brojnim savjetima o prehrani, stilu i načinu života, te napornim treninzima, postizanje glatke kože bez „narančine kore“, često se čini nedostižnim.

Minimalno invazivni tretmani, kojima je moguće dugoročno ukloniti celulit postaju sve popularniji u svijetu, a i kod nas.

Što je potrebno znati o anticelulitnim tretmanima prije odabira tretmana?

15. ožujak, 2018.

Celulit je jedan od najčešćih estetskih problema na koji nije imuna niti jedna žena. Budući da se kod celulita ne radi o masnim stanicama, već o degeneriranom vezivnom tkivu, koje se tretira kao bolest, potreban je i poseban pristup koji daje rezultate. Prehrana u ovome igra veliku ulogu, no, ponekad nije dovoljna. Postoje tretmani koji su minimalno invazivni ili neinvazivni, a uspješno i dugoročno riješavaju problem celulita. Koje tretmane odabrati, te kako oni djeluju, pročitajte u nastavku teksta.

Bezbolan tretman pomlađivanja lica najnovijom linijom dermalnih filera/punjača zajedno sa botoksom na akciji!

26. veljača, 2018.

Poliklinika Poliderma pruža posebnu pogodnost na tretmane lica najnovijom linijom dermalnih punjača na bazi hijaluronske kiseline, poznate firme Teosyal, rađene po najnovijoj tehnologiji koja daje 100% prirodan izgled.

B5 ULJE

22. veljača, 2018.

Ulje B5 je jedno od ulja koje  najjače potiče pomlađivanje i obnovu kože, s posebnim svojstvom da umiruje kožu, te ga s razlogom možemo nazvati "super" uljem. Sastoji se od isključivo najkvalitetnija ulja, najveće čistoće i koncentracije. Koristi se za tijelo, vrat, dekolte, lice a osobito za područje oko očiju. Posebno se preporučuje za njegu oštećene kože bez obzira na uzrok jer snažno potiče cijeljenje te umiruje upalu. Pogodno je za djecu i trudnice.

Povedite prijateljicu i ostvarite 25% popusta na dermalne punjače!

22. veljača, 2018.

Povodom proširenja Poliklinika Poliderma poklanja :

  •  Svima koji se odluče na prijavu u paru 25% popusta na uslugu punjača/dermalnih filera odnosno ukoliko se isti dan na tretman naruče dvije osobe, cijena po osobi 1 ml nanovijeg Teosyal filera biti će 3.000 kn umjesto standardnih 4.000 kuna 
  •  Besplatnu analizu lica uređajem Visia čija je osnovna cijena inače 500,00 kuna          
  • Bez obzira na područje lica koje se tretira cijena ostaje ista odnosno ne povećava se

AKCIJA TRETMANI VALENTINOVO

13. veljača, 2018.

BESPRIJEKORNO OSVJEŽEN IZGLED ZA VALENTINOVO OMOGUĆAVA POLIKLINIKA POLIDERMA

ZA NAJBRŽE ..  JAVITE SE TELEFONOM ILI PORUKOM I ISKORISTITE PONUDU  POMLAĐIVANJA I ZATEZANJE KOŽE LICA UREĐAJEM VENUS LEGACY

ZA SAMO 1.300 KN UNUTAR KOJEG DAJEMO I GRATIS TRETMAN VRATA I PODBRATKA

Ostvarite želju svojoj boljoj polovici za Valentinovo uz Polikliniku Poliderma ❤

8. veljača, 2018.

Omogućite svom partneru ili partnerici originalan poklon. Za one koji žele porculanski ten ili da konačno ublaže neugodne ožiljke kupnjom kreme dr.Kaliterne White Skin (porculanski ten) ili Scarless (ublažavanja ožiljaka) iz linije My Skin po cijeni od 500 kuna dobiti će i gratis prirodno ulje My Skin by Dr.Kaliterna za njegu kože lica i tijela u vrijednosti od 150 kuna! Narudžbe  na tel: 014828961 ili na mail narucivanje@poliderma.hr

DR.KALITERNA U DUBAIJU I KAIRU PREDSTAVIO REVOLUCIONARAN TRETMAN ZATEZANJA KOŽE

5. veljača, 2018.

Za revolucionaran tretman, koji daje najjači efekt zatezanja kože lica i tijela, i dio je jedinstvene ponude Poliklinike Poliderma, zainteresirani su bili i jedni od najpoznatijih liječnika u Dubaiju i Kairu, profesionalci koji nude visoki nivo usluge u području estetike. Tvrtka „Bovie“, vodeći proizvođač medicinskih proizvoda i pribora, dr.Kaliternu izabrala je za svjetskog trenera i edukatora van SAD-a u korištenju revolucionarnog J Plasma uređaja u dermatološki korektivne svrhe. Stoga je dr.Kaliterna imao čast profesionalce u svojoj struci u Dubaiju i Kairu educirati o tretmanu s najjačim efektom.

OSJETLJIVA I OŠTEĆENA KOŽA: KAKO JE POPRAVITI ?

31. siječanj, 2018.

Bez obzira na napredak tehnologije, nema adekvatnog rješenja za obnovu tanke i oštećene kože tijela, a pogotovo  oštećene suncem. Laseri mogu ukloniti pigmentacije i kapilare ali ne i zadebljati kožu, što je najvažnije. Ako gledate žene i muškarce koji su u mladosti bili dugo na suncu, vidjet ćete da je njihova koža tanka i naborana te loše kvalitete. Osobito dekolte, ruke i noge.

Do pojave losiona Body Repair nije bilo načina da se koža zadeblja i obnovi. 

PREDSTAVLJAMO NOVE PROIZVODE KOZMETIKE MY SKIN BY DR. KALITERNA

12. siječanj, 2018.

Dr Kaliterna je nastavio s nizom inovacija i osmislio još jedinstvenih proizvoda od kojih su neki od njih dostupni na tržištu, dok će ostali uskoro biti. Proizvodi su jedinstveni ne samo po svom efektu već i po brojnim drugim karakteristikama. Svi proizvodi snažno pomlađuju kožu uz poticanje njene obnove. 

VELIKA ZABLUDA U VEZI VJEŽBANJA MIŠIĆA LICA I SPUŠTANJA LICA

8. siječanj, 2018.

Ustaljeno je mišljenje da vježba mišića lica utječe na sprječavanje spuštanje lica ili čak da može pomoći oblikovati ili "podignuti" lice.

Nažalost, radi se o velikoj zabludi, jer do spuštanja lica ne dolazi zbog slabljenja mišića lica, nego u prvom redu zbog gubitka masnog tkiva. Prvo se obrazi počinju spuštati čime "vuku" cijelo lice prema dolje. Počinju se raditi tzv. nazolabijalne bore, bore u kutovima usana i kesice na donjoj čeljusti.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu