Novosti iz Poliklinike

Posebne pogodnosti na tretmane botoxom uz kupnju proizvoda iz linije My Skin by Dr Kaliterna

16. lipanj, 2018.

Dragi klijenti, za vas smo pripremili posebne pogodnosti na tretmane pomlađivanja i oblikovanja lica BOTOXOM po iznimno povoljnim cijenama uz kupovinu proizvoda iz linije My Skin by dr. Kaliterna.

Popust na navedene tretmane ostvarujete kupovinom kozmetičkih proizvoda u minimalnom iznosu od  250 kn.

WHITE SKIN 2 - WHITENING LINE

13. lipanj, 2018.

Krema White Skin 1 za ublažavanje pigmentacija i ujednačavanje tena, jedna je od najprodavanijih krema iz kozmetičke linije My Skin by Dr. Kaliterna. Razlog tome je to što je dokazano učinkovita i to već u prvih nekoliko tjedana primjene. Krema White Skin 2 namijenjena je održavanju rezultata postignutih primjenom kreme White Skin 1, a za razliku od nje, White Skin 2 se nanosi tokom dana.

WHITENING LINE - My Skin by Dr. Kaliterna

13. lipanj, 2018.

Dr. Dinko Kaliterna, svjetski poznati dermatolog, osmislio je jedinstvenu Whitening kozmetičku liniju, namijenjenu uklanjanju i prevenciji pigmentacija izazvanih suncem. Linija sadrži proizvode za čišćenje lica, te njegu lica i tijela. Proizvodi ne sadrže zabranjeni hidrokinon. Za razliku od drugih proizvoda protiv pigmentacija, ovi proizvodi mogu se koristiti i ljeti kada je to najpotrebnije.

5 OIL, nova anti-age krema iz linije My Skin by Dr. Kaliterna koja će vas oduševiti!

14. svibanj, 2018.

Nježna tekstura savršeno prianja uz kožu, a hranjiva baza od 5, pomno odabranih ulja, čini vašu kožu baršunasto mekom na dodir uz snažan i primjetan anti-age efekt.

THERMI FACE - najnoviji tretman za pomlađivanje lica

26. travanj, 2018.

Isprobajte najnoviji tretman pomlađivanja lica radiovalovima: sigurno, bezbolno, bez oporavka, a rezultat je zadivljujući!

Thermi face jedan je od najnovijih, učinkovitih tretmana za pomlađivanje lica, vrata i dekoltea pomoću radio valova. Tretman se izvodi uređajem Thermi koji predstavlja najnoviju generaciju uređaja za pomlađivanje, a djeluje po principu zagrijavanja i radiovalova. Radiovalovi su izrazito popularna metoda pomlađivanja zato što su sigurni, pogodni za sve tipove kože, rade se ljeti, nema oporavka, ne bole a daju jako dobre rezultate.

Poliklinika Poliderma 3. u svijetu po kvaliteti

13. travanj, 2018.

Prema najnovijem izvješću Global Clinic Ratinga, poliklinika Poliderma proglašena je 3. dermatološkm klinikom po kvaliteti u svijetu!

U analizu je ukupno bilo uključeno 2.368 dermatoloških klinika, s prosječnom ocjenom kvalitete 3.15., a poliklinika Poliderma dobila je ukupnu ocjenu 3.80, što nas je svrstalo u sam vrh najboljih dermatoloških klinika u svijetu.

THUNDER MT - Ultimativna snaga za vaše tijelo

12. travanj, 2018.

U Polidermu je stigao novi Thunder MT laser firme Quanta, koji je u 2018. Godini osvojio nagradu za najbolji laser u tretmanima laserske epilacije ili trajnog uklanjanja dlačica. Radi se o laseru ultimativne snage u tretmanima tijela,a pogodan je za uklanjanje kapilara, laserske epilacije i pomlađivanje.

Iskoristite više od 50 % popusta na tretmane uklanjanja celulita, oblikovanja tijela i zatezanja kože

17. ožujak, 2018.

Većina žena radi veliku pogrešku jer započinju s tretmanima nekoliko tjedana pred odlazak na more. U prosjeku je potrebno minimalno 6 tretmana za postizanje željenog rezultata, za što je potrebno oko 50 dana, radi nužnog razmaka među tretmanima. Kada se zbroji jos 30 do 60 dana potrebnih za vidljivost početnih rezultata, tada je jasno zašto je kasno započeti s tretmanima u ljetnim mjesecima. Ako se tretmani započnu znatno ranije, tada se maksimalni rezultati vide krajem proljeća tj. početkom ljeta, što je idealno doba pred godišnji odmor.

Dr. Kaliterna o celulitu i revolucionarnim tretmanima uklanjanja celulita u emisiji „Zdravlje na kvadrat“

16. ožujak, 2018.

Celulit, koji se definira kao bolest, nije lako u potpunosti riješiti. Unatoč brojnim savjetima o prehrani, stilu i načinu života, te napornim treninzima, postizanje glatke kože bez „narančine kore“, često se čini nedostižnim.

Minimalno invazivni tretmani, kojima je moguće dugoročno ukloniti celulit postaju sve popularniji u svijetu, a i kod nas.

Što je potrebno znati o anticelulitnim tretmanima prije odabira tretmana?

15. ožujak, 2018.

Celulit je jedan od najčešćih estetskih problema na koji nije imuna niti jedna žena. Budući da se kod celulita ne radi o masnim stanicama, već o degeneriranom vezivnom tkivu, koje se tretira kao bolest, potreban je i poseban pristup koji daje rezultate. Prehrana u ovome igra veliku ulogu, no, ponekad nije dovoljna. Postoje tretmani koji su minimalno invazivni ili neinvazivni, a uspješno i dugoročno riješavaju problem celulita. Koje tretmane odabrati, te kako oni djeluju, pročitajte u nastavku teksta.

Bezbolan tretman pomlađivanja lica najnovijom linijom dermalnih filera/punjača zajedno sa botoksom na akciji!

26. veljača, 2018.

Poliklinika Poliderma pruža posebnu pogodnost na tretmane lica najnovijom linijom dermalnih punjača na bazi hijaluronske kiseline, poznate firme Teosyal, rađene po najnovijoj tehnologiji koja daje 100% prirodan izgled.

B5 ULJE

22. veljača, 2018.

Ulje B5 je jedno od ulja koje  najjače potiče pomlađivanje i obnovu kože, s posebnim svojstvom da umiruje kožu, te ga s razlogom možemo nazvati "super" uljem. Sastoji se od isključivo najkvalitetnija ulja, najveće čistoće i koncentracije. Koristi se za tijelo, vrat, dekolte, lice a osobito za područje oko očiju. Posebno se preporučuje za njegu oštećene kože bez obzira na uzrok jer snažno potiče cijeljenje te umiruje upalu. Pogodno je za djecu i trudnice.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu