Novosti iz Poliklinike

MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE LICA, WHITENING LINE

13. srpanj, 2018.

Budući da se krema White Skin 1 za ublažavanje i uklanjanje pigmentacija pokazala izuzetno efikasnom, dr. Kaliterna odlučio je liniju, uz već postojeću White Skin 2 za održavanje rezultata primjene kreme White Skin 1, nadopuniti dodatnim proizvodima poput mlijeka za čišćenje lica i  losiona za tijelo.

Svi ovi proizvodi objedinjeni su u „Whitening line“ koja uspješno uklanja pigmentacije s lica i tijela te pomaže ujednačenju tena.

Kompletno rješenje za hemangiom

28. lipanj, 2018.

Hemangiomi su prirođene anomalije tj. "greške" u razvoju, a koje su građene od krvnih žilica. Hemangiomi se mogu nalaziti bilo gdje na tijelu, a nastaju kao posljedica genetskog poremećaja u razvoju. 

Pomlađivanje lica Thunder laserom

28. lipanj, 2018.

Predstavljamo vam  najnoviji tretman pomlađivanja lica, baziran na tzv. Mixed tehnologiji, koja istovremeno ili odvojeno, po potrebi,  kombinira dvije valne duljine: aleksandrit 755 nm, u svrhu ublažavanja pigmentacija, i neodymium yag 1064, u svrhu oblikovanja, pomlađivanja i prevencije starenja lica.

Posebne pogodnosti na tretmane oblikovanja i pomlađivanja lica uz kupnju kozmetike My Skin by Dr Kaliterna

18. lipanj, 2018.

Dragi klijenti, za vas smo pripremili posebne pogodnosti na tretmane pomlađivanja i oblikovanja lica po iznimno povoljnim cijenama.

Posebne pogodnosti na tretmane dermalnim punjačima, botoxom, Silhouette soft nitima i Mezonitima, nudimo uz kupovinu proizvoda iz linije My Skin by dr. Kaliterna.

Popust na navedene tretmane ostvarujete kupovinom kozmetičkih proizvoda u minimalnom iznosu od  250 kn.

LOSION ZA TIJELO - WHITENING LINE

16. lipanj, 2018.

Nakon što se krema White Skin 1 za ublažavanje pigmentacija na licu i ujednačavanje tena, pokazala izuzetno efikasnom u ublažavanju i uklanjanju pigmentacija, dr. Kaliterna odlučio je svoju kozmetičku liniju nadopuniti dodatnim proizvodima, a jedan od njih je i losion za tijelo s namijenom ublažavanja pigmentacija na tijelu, osobito dekolte i ruke.

Posebne pogodnosti na tretmane botoxom uz kupnju proizvoda iz linije My Skin by Dr Kaliterna

16. lipanj, 2018.

Dragi klijenti, za vas smo pripremili posebne pogodnosti na tretmane pomlađivanja i oblikovanja lica BOTOXOM po iznimno povoljnim cijenama uz kupovinu proizvoda iz linije My Skin by dr. Kaliterna.

Popust na navedene tretmane ostvarujete kupovinom kozmetičkih proizvoda u minimalnom iznosu od  250 kn.

WHITE SKIN 2 - WHITENING LINE

13. lipanj, 2018.

Krema White Skin 1 za ublažavanje pigmentacija i ujednačavanje tena, jedna je od najprodavanijih krema iz kozmetičke linije My Skin by Dr. Kaliterna. Razlog tome je to što je dokazano učinkovita i to već u prvih nekoliko tjedana primjene. Krema White Skin 2 namijenjena je održavanju rezultata postignutih primjenom kreme White Skin 1, a za razliku od nje, White Skin 2 se nanosi tokom dana.

WHITENING LINE - My Skin by Dr. Kaliterna

13. lipanj, 2018.

Dr. Dinko Kaliterna, svjetski poznati dermatolog, osmislio je jedinstvenu Whitening kozmetičku liniju, namijenjenu uklanjanju i prevenciji pigmentacija izazvanih suncem. Linija sadrži proizvode za čišćenje lica, te njegu lica i tijela. Proizvodi ne sadrže zabranjeni hidrokinon. Za razliku od drugih proizvoda protiv pigmentacija, ovi proizvodi mogu se koristiti i ljeti kada je to najpotrebnije.

5 OIL, nova anti-age krema iz linije My Skin by Dr. Kaliterna koja će vas oduševiti!

14. svibanj, 2018.

Nježna tekstura savršeno prianja uz kožu, a hranjiva baza od 5, pomno odabranih ulja, čini vašu kožu baršunasto mekom na dodir uz snažan i primjetan anti-age efekt.

THERMI FACE - najnoviji tretman za pomlađivanje lica

26. travanj, 2018.

Isprobajte najnoviji tretman pomlađivanja lica radiovalovima: sigurno, bezbolno, bez oporavka, a rezultat je zadivljujući!

Thermi face jedan je od najnovijih, učinkovitih tretmana za pomlađivanje lica, vrata i dekoltea pomoću radio valova. Tretman se izvodi uređajem Thermi koji predstavlja najnoviju generaciju uređaja za pomlađivanje, a djeluje po principu zagrijavanja i radiovalova. Radiovalovi su izrazito popularna metoda pomlađivanja zato što su sigurni, pogodni za sve tipove kože, rade se ljeti, nema oporavka, ne bole a daju jako dobre rezultate.

Poliklinika Poliderma 3. u svijetu po kvaliteti

13. travanj, 2018.

Prema najnovijem izvješću Global Clinic Ratinga, poliklinika Poliderma proglašena je 3. dermatološkm klinikom po kvaliteti u svijetu!

U analizu je ukupno bilo uključeno 2.368 dermatoloških klinika, s prosječnom ocjenom kvalitete 3.15., a poliklinika Poliderma dobila je ukupnu ocjenu 3.80, što nas je svrstalo u sam vrh najboljih dermatoloških klinika u svijetu.

THUNDER MT - Ultimativna snaga za vaše tijelo

12. travanj, 2018.

U Polidermu je stigao novi Thunder MT laser firme Quanta, koji je u 2018. Godini osvojio nagradu za najbolji laser u tretmanima laserske epilacije ili trajnog uklanjanja dlačica. Radi se o laseru ultimativne snage u tretmanima tijela,a pogodan je za uklanjanje kapilara, laserske epilacije i pomlađivanje.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu