Novosti iz Poliklinike

Proizvodi My Skin by Dr. Kaliterna i putem online kupovine

9. studeni, 2018.

Od sada sve proizvode iz linije kozmetike doktora Kaliterne, možete nabaviti i putem web shopa

Uklanjanje vena i kapilara nogu Thunder MT laserom

6. studeni, 2018.

Vene i kapilare nogu nastaju posljedično zbog slabosti vezivnog tkiva ili zbog oštećenja zalistaka koji sprječavaju povrat krvi u noge. Ulogu u tome igra genetika, estrogen, stil života, debljina i dugotrajno stajanje. Većinom su zahvaćene žene. Ako u obitelji ženska populacija ima probleme s venama i kapilarama, tada je povećana sklonost razvoju novih vena i kapilara. Osim estetskog problema, ovaj problem kasnije može prerasti i u zdravstveni.

Oblikovanje lica dermalnim filerima na bazi hijaluronske kiseline - Najnovija tehnika

2. listopad, 2018.

U današnjem svijetu estetike, a osobito estetike lica, mnogi bi ipak željeli zadržati notu prirodnog izgleda, uz dozu svježine koja čini znatnu promjenu. Manje ili veće korekcije u svrhu pomlađivanja lica, danas su uglavnom svima dostupni, no metoda kojom se tretman izvodi, možda i nije uvijek ona koja daje željeni rezultat i izgled.

Lasersko oblikovanje usana – najnoviji trend uz 100% prirodan izgled

26. rujan, 2018.

Punije usnice oduvijek su simbol putenosti i senzualnosti žene no jedino u slučaju kada one izgledaju prirodno i njegovano unatoč aplikaciji punjača. Silikonske usne neprirodne veličine odavno nisu u trendu a nisu ni estetski privlačne.
Predstavljamo vam najnoviji trend oblikovanja usana koji usnama daje prirodan i svjež izgled.

Kako regenerirati kožu lica nakon ljeta?

31. kolovoz, 2018.

Nakon godišnjeg odmora i utjecaja sunca i mora, pri povratku u realnost i svakodnevnu rutinu uočavamo i posljedice ljeta na našoj koži. Isušena koža bez sjaja, smeđe mrlje u obliku pigmentacija, kapilare, akne.. najčešće su boljke svake žene tokom ljeta. Osim povratka na posao i u svakodnevnu rutinu, nakon odmora potrebna je na neki način i obnova, osobito kože.

Pružite svom licu potpunu regeneraciju i zablistajte u novoj radnoj sezoni uz Polidermu

23. kolovoz, 2018.

Nakon odmora „duše i tijela“, povratak s godišnjeg odmora i ljetovanja, pravo je vrijeme za osvježenje, obnovu i dubinsko čišćenje kože lica kako biste u potpunosti zablistali, spremni za nove radne pobjede.

Iako more, sunce, odmor i preplanuli ten daju posebnu čar ovom godišnjem dobu, nakon njega potrebno je i regenerirati kožu jer koža pamti sva oštećenja kao i pravilnu i djelotvornu njegu. Ljetni mjeseci i izlaganje suncu nažalost, znatno i vidno oštećuju našu kožu. Manja vlažnost zraka, sol i sunce itekako štete koži. Nakon sezone sunčanja i morskih radosti, veoma je važno koži vratiti sjaj i hidrataciju uz dubinsko čišćenje začepljenih pora i poticanje dubljih slojeva kože na rast elemenata koji održavaju tonus i čvrstoću kože, a koji ovise o proizvodnji kolagena, elastina i vlakana, bitnih funkcija dubljih slojeva kože. Kako bi se obranila od sunca, vjetra i morske soli, tijekom vrućih ljetnih dana koža u površinski sloj šalje veće količine vode koje pod utjecajem okoliša ispare. Koži stoga nedostaje vode i hidracije za odvijanje funkcija neophodnih za njenu elastičnost i zdrav tonus. Pore postaju začepljene što uzrokuje razne kožne probleme.

Laserska lipoliza i zatezanje kože

20. srpanj, 2018.

Laserska lipoliza i zatezanje kože jedni su od najpoželjnijih neagresivnih tretmana današnjice, te predstavljaju pravi, svjetski trend!  Samo jednim tretmanom, bez oporavka, njime možete riješiti višegodišnji estetski problem, i to nekirurškim zahvatom!

Unatoč redovnoj tjelovježbi i pravilnoj prehrani, mnoge žene i muškarci ne mogu postići željeni rezultat i maksimalan stupanj zadovoljstva. Bilo da se radi o celulitu na stražnjici, višku kože na koljenima, bedrima, podbratku, očnim kapcima, manje masne nakupine na leđima,... laserska lipoliza idealan je tretman za mikro korekcije, kao i korekcije većih regija poput zatezanja kože trbuha nakon poroda. 

MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE LICA, WHITENING LINE

13. srpanj, 2018.

Budući da se krema White Skin 1 za ublažavanje i uklanjanje pigmentacija pokazala izuzetno efikasnom, dr. Kaliterna odlučio je liniju, uz već postojeću White Skin 2 za održavanje rezultata primjene kreme White Skin 1, nadopuniti dodatnim proizvodima poput mlijeka za čišćenje lica i  losiona za tijelo.

Svi ovi proizvodi objedinjeni su u „Whitening line“ koja uspješno uklanja pigmentacije s lica i tijela te pomaže ujednačenju tena.

Kompletno rješenje za hemangiom

28. lipanj, 2018.

Hemangiomi su prirođene anomalije tj. "greške" u razvoju, a koje su građene od krvnih žilica. Hemangiomi se mogu nalaziti bilo gdje na tijelu, a nastaju kao posljedica genetskog poremećaja u razvoju. 

Pomlađivanje lica Thunder laserom

28. lipanj, 2018.

Predstavljamo vam  najnoviji tretman pomlađivanja lica, baziran na tzv. Mixed tehnologiji, koja istovremeno ili odvojeno, po potrebi,  kombinira dvije valne duljine: aleksandrit 755 nm, u svrhu ublažavanja pigmentacija, i neodymium yag 1064, u svrhu oblikovanja, pomlađivanja i prevencije starenja lica.

Posebne pogodnosti na tretmane oblikovanja i pomlađivanja lica uz kupnju kozmetike My Skin by Dr Kaliterna

18. lipanj, 2018.

Dragi klijenti, za vas smo pripremili posebne pogodnosti na tretmane pomlađivanja i oblikovanja lica po iznimno povoljnim cijenama.

Posebne pogodnosti na tretmane dermalnim punjačima, botoxom, Silhouette soft nitima i Mezonitima, nudimo uz kupovinu proizvoda iz linije My Skin by dr. Kaliterna.

Popust na navedene tretmane ostvarujete kupovinom kozmetičkih proizvoda u minimalnom iznosu od  250 kn.

LOSION ZA TIJELO - WHITENING LINE

16. lipanj, 2018.

Nakon što se krema White Skin 1 za ublažavanje pigmentacija na licu i ujednačavanje tena, pokazala izuzetno efikasnom u ublažavanju i uklanjanju pigmentacija, dr. Kaliterna odlučio je svoju kozmetičku liniju nadopuniti dodatnim proizvodima, a jedan od njih je i losion za tijelo s namijenom ublažavanja pigmentacija na tijelu, osobito dekolte i ruke.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu