Novosti iz Poliklinike

Posebne blagdanske pogodnosti u poliklinici Poliderma

Prosinac je vrijeme darivanja, ali i donošenja odluka koje čine promjenu. Ljepota i zadovoljstvo dolaze „iznutra“, no zadovoljstvo čine sklad duha i tijela.

Ljetno radno vrijeme poliklinike Poliderma

3. kolovoz, 2020.

Zbog korištenja godišnjih odmora, u periodu od 3. kolovoza do 14. kolovoza, poliklinika Poliderma radit će od 10 do 18 sati. 

ŠTO JE NANOFAT: Upoznajte novu vrstu regenerativne medicine koja se provodi u poliklinici Poliderma

8. lipanj, 2020.

U zagrebačkoj poliklinici Poliderma, odnedavno je dostupan Nanofat, metoda regenerativne medicine budućnosti pri kojoj se u svrhu regeneracije, obnove i pomlađivanja kože, u svrhu prevencije starenja, popravljanja strukture kože te rješavanja problema u obliku bora, ožiljaka i problema pigmentacije koristi vlastito masno tkivo klijenta iz kojeg se izvlače faktori rasta.

DNK testiranje: najmoderniji put do zdravlja dostupan je u Polidermi

28. svibanj, 2020.

Svakom je jasno da ne odgovaraju sve dijete svakome. Problema većina dijeta je 'jo-jo' efekt, što znači da se nakon završene dijete uskoro  vrati stara ili veća tjelesna težina. Ljudi u tom slučaju mršave tamo gdje ne žele - posebno u licu pa izgledaju umorno i starije, ali ne izgube težinu tamo gdje je potrebno.

Od 4. svibnja Poliderma je u punom pogonu - imamo nekoliko novosti za Vas!

30. travanj, 2020.

Poliklinika Poliderma 4. svibnja otvara svoja vrata i radit će u uobičajenom radnom vremenu: svakog radnog dana od 9 do 20 sati.

U skladu s najvišim standardima brige o sigurnosti i zdravlju naših klijenata, zaposlenika i stručnjaka, uveli smo dodatne protokole kod naručivanja i posjeta poliklinici Poliderma.

Iskoristite besplatne online konzultacije i predbilježite se za tretmane kod doktora Kaliterne

9. travanj, 2020.

Poliklinika Poliderma otvorila je mogućnost besplatnih online konzultacija gdje Vam odgovara doktor Kalitera osobno.

Predbilježite se na tretmane u Polidermi i zasad ostanite doma

6. travanj, 2020.

Poliklinika Poliderma otvorila je mogućnost predbilježbi na sve preglede,  tretmane i zahvate koje u Polidermi inače provodimo.

OBAVIJEST ZA KLIJENTE POLIKLINIKE POLIDERMA

23. ožujak, 2020.

U trenutnoj epidemiološkoj situaciji izazvanoj COVID-19 korona virusom i preporukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu RH, najveći prioriteti su nam sigurnost i zaštita naših pacijenata i zaposlenika.

Obavijest o skraćenom radnom vremenu

18. ožujak, 2020.

Poliklinika Poliderma od danas, 18.03.2020 u skladu s uputama i preporukama nadležnih institucija, a u svrhu prevencije širenja virusa Covid - 19, do daljnjeg radi skraćeno, od 8 do 18 sati.

Besplatne konzultacije u Polidermi

12. ožujak, 2020.

Bilo da je riječ o oblikovanju tijela, aplikaciji dermalnih filera, različitim terapijama i pogodnostima koje donose, u polikliniku Poliderma moguće i doći i ostvariti pravo na besplatne konzultacije za određene estetske tretmane. Našim klijentima želimo pružiti cjelovit i detaljan pristup kako bi pravilnim odabirom tretmana postigli optimalan rezultat.

PORED DELINEA UREĐAJA, NEMA POTREBE ZA PHOTOSHOPOM

U Polidermi vam predstavljamo najnoviji uređaj koji tijelo s Instagrama pretvara u realnost

Poliklinika Poliderma od sada je ponosna članica Hrvatsko-korejskog poslovnog kluba / Croatian-Korean Business Club (CKBC).

Poliklinika Poliderma od sada je ponosna članica Hrvatsko-korejskog poslovnog kluba / Croatian-Korean Business Club (CKBC).  Predsjednik Kluba, g.  Zoran Horvat i Dr. Dinko Kaliterna ugovor o pristupanju Klubu potpisali su u prisustvu veleposlanika Republike Koreje u Republici Hrvatskoj, g. Kim Dong – chan - a i Prvog tajnika i konzula, g. Lee Donghee-a. 

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu