Novosti iz Poliklinike

AKCIJA TRETMANI VALENTINOVO

13. veljača, 2018.

BESPRIJEKORNO OSVJEŽEN IZGLED ZA VALENTINOVO OMOGUĆAVA POLIKLINIKA POLIDERMA

ZA NAJBRŽE ..  JAVITE SE TELEFONOM ILI PORUKOM I ISKORISTITE PONUDU  POMLAĐIVANJA I ZATEZANJE KOŽE LICA UREĐAJEM VENUS LEGACY

ZA SAMO 1.300 KN UNUTAR KOJEG DAJEMO I GRATIS TRETMAN VRATA I PODBRATKA

Ostvarite želju svojoj boljoj polovici za Valentinovo uz Polikliniku Poliderma ❤

8. veljača, 2018.

Omogućite svom partneru ili partnerici originalan poklon. Za one koji žele porculanski ten ili da konačno ublaže neugodne ožiljke kupnjom kreme dr.Kaliterne White Skin (porculanski ten) ili Scarless (ublažavanja ožiljaka) iz linije My Skin po cijeni od 500 kuna dobiti će i gratis prirodno ulje My Skin by Dr.Kaliterna za njegu kože lica i tijela u vrijednosti od 150 kuna! Narudžbe  na tel: 014828961 ili na mail narucivanje@poliderma.hr.  Ponuda vrijedi do kraja veljače

DR.KALITERNA U DUBAIJU I KAIRU PREDSTAVIO REVOLUCIONARAN TRETMAN ZATEZANJA KOŽE

5. veljača, 2018.

Za revolucionaran tretman, koji daje najjači efekt zatezanja kože lica i tijela, i dio je jedinstvene ponude Poliklinike Poliderma, zainteresirani su bili i jedni od najpoznatijih liječnika u Dubaiju i Kairu, profesionalci koji nude visoki nivo usluge u području estetike. Tvrtka „Bovie“, vodeći proizvođač medicinskih proizvoda i pribora, dr.Kaliternu izabrala je za svjetskog trenera i edukatora van SAD-a u korištenju revolucionarnog J Plasma uređaja u dermatološki korektivne svrhe. Stoga je dr.Kaliterna imao čast profesionalce u svojoj struci u Dubaiju i Kairu educirati o tretmanu s najjačim efektom.

OSJETLJIVA I OŠTEĆENA KOŽA: KAKO JE POPRAVITI ?

31. siječanj, 2018.

Bez obzira na napredak tehnologije, nema adekvatnog rješenja za obnovu tanke i oštećene kože tijela, a pogotovo  oštećene suncem. Laseri mogu ukloniti pigmentacije i kapilare ali ne i zadebljati kožu, što je najvažnije. Ako gledate žene i muškarce koji su u mladosti bili dugo na suncu, vidjet ćete da je njihova koža tanka i naborana te loše kvalitete. Osobito dekolte, ruke i noge.

Do pojave losiona Body Repair nije bilo načina da se koža zadeblja i obnovi. 

PREDSTAVLJAMO NOVE PROIZVODE KOZMETIKE MY SKIN BY DR. KALITERNA

12. siječanj, 2018.

Dr Kaliterna je nastavio s nizom inovacija i osmislio još jedinstvenih proizvoda od kojih su neki od njih dostupni na tržištu, dok će ostali uskoro biti. Proizvodi su jedinstveni ne samo po svom efektu već i po brojnim drugim karakteristikama. Svi proizvodi snažno pomlađuju kožu uz poticanje njene obnove. 

VELIKA ZABLUDA U VEZI VJEŽBANJA MIŠIĆA LICA I SPUŠTANJA LICA

8. siječanj, 2018.

Ustaljeno je mišljenje da vježba mišića lica utječe na sprječavanje spuštanje lica ili čak da može pomoći oblikovati ili "podignuti" lice.

Nažalost, radi se o velikoj zabludi, jer do spuštanja lica ne dolazi zbog slabljenja mišića lica, nego u prvom redu zbog gubitka masnog tkiva. Prvo se obrazi počinju spuštati čime "vuku" cijelo lice prema dolje. Počinju se raditi tzv. nazolabijalne bore, bore u kutovima usana i kesice na donjoj čeljusti.

NOVI DIZAJN KOZMETIKE MY SKIN BY DR KALITERNA I OSTALE NOVOSTI

7. siječanj, 2018.

Na samom početku godine pripremamo pregršt novosti u vezi kozmetičke linije My skin by dr. Kaliterna. U pripremi je novi dizajn ambalaže i pakiranja proizvoda. Posebna novost, koja će oduševiti brojne korisnike kozmetike My Skin by dr. Kaliterna, jest ta da je dr. Kaliterna osmislio sedam novih linija kozmetike:

NAJNOVIJI TRENDOVI UKLANJANJA OŽILJAKA OD AKNI

12. prosinac, 2017.

Najnoviji trend uklanjanja ožiljaka od akni jest da se prilikom prvog tretmana odjednom koristi više uređaja tj. tehnika, te da je tretman agresivniji, što znatno smanjuje broj daljnjih potrebnih tretmana koji kasnije budu znatno jeftiniji. Općenito, kod ožiljaka od akni, u prosjeku je potrebno oko 3 tretmana na više, što zahtjeva dosta vremena. Kada se zbroje svi tretmani, ispadne skuplje nego kada se primjenjuje jedan jači, a time i skuplji tretman. Tako ujedno štedite novac i vrijeme do rezultata.

KOREKCIJA KOMPLIKACIJE POVEĆANJA USANA SILIKONOM I TRAJNIM PUNJAČIMA

28. studeni, 2017.

San većine žena, osobito djevojaka, je imati velike i naglašene usne te su spremne ugroziti zdravlje radi toga. Trenutno je najsigurniji tretman oblikovanja i povećanja usana hijaluronskom kiselinom te vlastitom krvi. 

UKLANJANJE VENA I KAPILARA NOGU - NOVOSTI

14. studeni, 2017.

VENE I KAPILARE NOGU

Vene i kapilare nogu posljedično nastaju zbog slabosti vezivnog tkiva ili zbog oštećenja zaliska koji sprječavaju povrat krvi u noge. U tome veliku ulogu igra genetika, estrogen, stil života, debljina i dugotrajno stajanje. Većinom su zahvaćene žene. Ako u obitelji ženska linija ima probleme s venama i kapilarama, tada je povećana sklonost razvoju novih vena i kapilara. Stoga je potrebna prevencija razvoja istih. Osim estetskog problema, vrlo lako može postati i zdravstveni problem.

HIJALURONSKA KISELINA – DERMAFRAC

8. studeni, 2017.

Hijaluronska kiselina je osnovni građevni sastojak kože. Daje koži elastičnost, napetost i hidraciju. S godinama se smanjuje, te koža gubi elastičnost, napetost i hidraciju. Koža postaje naborana i "zgužvana". Većinom se koristi kao punjač tj. dermalni filer za korekciju volumena, bora i oblikovanja lica te u svrhu ponovne hidratacije kože. 

POSEBNA PONUDA ZA TRETMAN MED CONTOUR FACE LIFTING

6. studeni, 2017.

Pomladite i osvježite svoje lice uz tretmane koji će dati poseban, prirodan tonus i izgled vašem licu!

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu