Napokon mogu reći da sam zadovoljna i sretna sa svojim licem

Imam 35 godina i nakon niza bezupješnih tretmana, godina punih suza, nezadovoljstva, kompleksa, trauma i svega što samo ja znam što sam proživjela, napokon mogu reći da sam zadovoljna i sretna sa svojim licem, a sve zahvaljujući dr. Kaliterni koji mi je u samo tri tretmana vratio vjeru u sebe i podario novi život. Sve je počelo davnih 90-tih godina. Kada sam ušla u pubertet počele su mi se javljati akne i u startu sam otišla kozmetičarki, ali bezuspješno. Nakon toga je zbog rata uslijedio dugi boravak u podrumu gdje mi se lice inficiralo, a nije bilo mogućnosti otići do stana kako bih održavala redovitu higijenu lica. Prvo su to bile duboke i gnojne akne, a nakon toga ožiljci koji su mi doslovno uništili vjeru u sebe. I tako je započela moja patnja i patnja mojih najbližih. Bila sam jako iskompleksirana, do te mjere da sam uvijek kada bi me netko krivo pogledao bila sigurna da je to zbog moga lica koje je bilo doslovno plavo od silnih tretmana. Bila sam toliko očajna da sam pristajala biti „pokusni kunić“ kada bi mi netko predložio neki novi način uklanjanja ožiljaka.

I tako nakon silnih lutanja, isprobavanja i nade koja mije bila jedini spas da će se naći netko tko će mi podariti ten bez ožiljaka, moj san se i obistinio. Jedan dan mi je sestra rekla da je čula za dr. Kaliternu koji jamči smanjenje, pa čak bih se usudila reći i uklanjanje ožiljaka raznoraznim metodama odnosno laserima. Da, usudila sam se to reći jer ja sam sada druga osoba i to kroz nekih godinu dana liječenja. Bezbolno, jednostavno,a UČINKOVITO..

Sada napokon vidim svijet kroz ružičaste naočale, sretna sam, sigurna u sebe. Zato svakom tko ima takvih problema savjetujem od srca posjet dr. Kaliterni jer uz ugodno osoblje i susretljivog i stručnog doktora, naći ćete svoju sreću.. Ja bih voljela da sam ga puno ranije upoznala i riješila svoj problem..Tatjana iz Iloka

Tatjana iz Iloka

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu