Nakon duge potrage za efikasnim riješenjem, u poliklinici Poliderma sam pronašao tretman koji djeluje i riješio svoj problem sa aknama

Dugi niz godina pokušavam se riješiti dosta teškog oblika akni. Bio sam isprobao gotovo sve - od klasičnih čišćenja lica, kemijskih peelinga, lokalnih antibiotika pa do ''skupe'' dermokozmetike i sličnih dodataka prehrani. Ništa od toga nije davalo zadovoljavajuće rezultate stoga sam odlučio krenuti korak dalje i isprobati estetsku dermatologiju. Na nekoliko mjesta sam čuo za dr.Kaliternu i njegovu polikliniku, pa sam se išao raspitati što bi točno meni predložio za moj slučaj s problematičnom i aknastom kožom. Preporuka je bio tzv. tretman radovalovima - bezbolni zahvat kratkog trajanja s minimalnim oporavkom i savršenim rezultatima!!! Nakon godina i godina, napokon sam po prvi puta vidio da nešto stvarno djeluje. Lice mi je izgledalo puno bolje - tretman je djelovao ne samo na upaljene akne nego i na zaostale ožiljke i pigmentacije. Bio sam izuzetno zadovoljan i nastavio liječenje kdo dr. Kaliterne koji mi je uz tretman prepisao i odgovarajuću terapiju (antibiotik, kreme i sl.). Rezultati su iz dana u dan bili sve bolji i bolji. I konačno mogu reći da se sve ukupno isplatilo te bih polikliniku Poliderma preporučio svakome jer je kod njih, uz profesionalnost i ljubaznost osoblja, stvarno zajamčena vrhunska kvaliteta usluge s odličnim rezultatima.

Leo Novoselić

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu