Kozmetika

pon, 14. 12. 2015.

Sa kremom Zeoclear do čistog tena

krema za akne

Akne su najčešća dermatološka bolest pri čemu prehrana igra veliku ulogu, stoga ne čudi što na tržištu postoje brojni pripravci za akne. 

Laiku se teško snaći oko izbora proizvoda. Nažalost većina proizvoda ima dvojben efekt stoga sam odlučio izraditi kremu Zeoclear koja efikasno pomaže kod problematičnog tena i kod akni. Kako bi postigli što veći uspjeh savjetuje se redovito čistiti lice i promjeniti prehranu uz unos određenih dodataka prehrani. Ako su teže akne potrebno je dodatno provoditi terapiju pri čemu lokalni retinoidi i laseri igraju glavnu ulogu.

Krema Zeoclear rađena je od minerala zeolit koji ima snažan protuupalni efekt, jako potiče cijeljenje kože i regulira ph vrijednost kože što je izuzetno bitno kod akni. Zeolit u kremi Zeoclear posebno je obrađen te ima najstiniju česticu koja prodire u unutrašnjost stanice te na sebe veže štetne tvari koje potom iznosi van. Na taj način snažno potiče rad stanica i branu od štetnih čestica radikala. Rezultati kreme Zeoclear vide se vrlo brzo. Savjetuje se kremu nanositi na dobro očišćeno lice ujutro i navečer, a za bolji rezultat se savjetuje ciljano nanijeti na problematična mjesta više puta. Postoje 2 oblika kreme Zeoclear za sve tipove kože. Kod akni kao posljedica upale zaostaje crvenilo koje dugo traje i često više smeta od samih akni jer se teško prikriva. Crvenilo jako dugo traje i jedino ga je moguće ukloniti laserski. Krema Zeoclear nije namjenjena protiv crvenila kože ali ga izrazito ublažava.

Kako bih što više pomogao svojim klijentima dajem pismene upute o prehrani i dodacima prehrani. Cijena kreme Zeoclear je 150 kuna, a za sada se može kupiti u Poliklinici Poliderma ili poslati poštom na kućnu adresu. Kako bi se uvjerili u efikasnost kreme Zeoclear pogledajte snimke prije i poslije korištenja kreme, te video svjedočenje.

Krema za akne - Poliderma

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu