Kozmetika

pet, 12. 1. 2018.

PREDSTAVLJAMO NOVE PROIZVODE KOZMETIKE MY SKIN BY DR. KALITERNA

novi proizvodi myskin

Dr Kaliterna je nastavio s nizom inovacija i osmislio još jedinstvenih proizvoda od kojih su neki od njih dostupni na tržištu, dok će ostali uskoro biti. Proizvodi su jedinstveni ne samo po svom efektu već i po brojnim drugim karakteristikama. Svi proizvodi snažno pomlađuju kožu uz poticanje njene obnove. 

Novi proizvodi u liniji My Skin by dr. Kaliterna

5 OIL CREAM

Anti age krema, za sve tipove kože, na bazi 5 ulja koja snažno potiču obnovu kože i pomlađivanje. Efekti obnove i pomlađivanja kože vrlo su jaki, te su prvi rezultati vidljivi malo nakon primjene kreme.

B4 ULJE

Ulje na bazi 5 ulja koji preveniraju i ublažavaju strije u trudnoći. Koristi se i za svakodnevnu njegu i obnovu kože, osobito lica te područja oko očiju.

ULJE B5

Ulje za koje možemo reći da spada u super antiage ulja zbog svog efekta na kožu. Koristi se za njegu i pomlađivanje lica, područja oko očiju, vrata i dekoltea. Temelji se na 5 jakih antiage ulja. Izuzetno efikasno ublažava tamne podočnjake.

WHITENING LINIJA

Linija namijenjena izbjeljivanju i ujednačavanju kože lica i tijela. Osnovna je krema White skin 1, noćna krema koja uklanja pigmentacije, te dnevna krema White skin 2 koja prevenira razvoj i povratak pigmentacija. Ostali novi proizvodi iz navedene linije su mlijeko za čišćenje lica, koje ublažava pigmentacije, te losion za tijelo koji uklanja pigmentacije tijela.

THORN CREAM

Najnovija antiage krema na bazi poznate ljekovite kreme, tzv. pasji trn, koji ima izuzetno jaka antioksidativna svojstva za poticanje pomlađivanja i obnove kože.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu