Kozmetika

FACE REFRESH krema

7. prosinac, 2017.

Face refresh je krema namijenjena za svakodnevnu njegu i obnovu kože. Glavni sastojak je dobro poznati narodni lijek gavez, koji ima brojne primjene. Gavez potiče obnovu kože, razvoj novog kolagen i cijeljenje kože uz efekt pomlađivanja. Snažno popravlja strukturu i kvalitetu kože te vraća svježinu i zdrav izgled koži.

ZEOPEEL – peeling maska za lice

9. listopad, 2017.

Zeopeel je peeling maska za lice  namijenjena obnovi, pomlađivanju, dubinskom čišćenju i detoksikaciji kože. Glavni sastojak je mineral zeolit koji ima veliku moć upijanja tvari na svoju površinu te tako uspješno čisti kožu i pore uklanjajući sve štetne tvari.  Na taj način djeluje kao svojevrsni  dubinski „peeling“. Koriste se tzv. nano čestice koje kao mikročestice prodiru u najdublje pore i tako ih najtemeljitije čiste. Zeopeel zbog toga ima najjači efekt dubinskog čišćenja. 

Scarless – prva krema za uklanjanje ožiljaka od akni - My Skin by Dr. Kaliterna

27. lipanj, 2017.

Najčešća dermatološka bolest su akne koje se mogu uspješno tretirati, no ožiljci od akni i nakon uspješnih tretmana ipak ostaju te predstavljaju čest, estetski problem. Moderna tehnologija, kao što su laseri, predstavljaju važan faktor u rješavanju ožiljaka, no u određenim granicama i s ograničenjima.

BIA ULJE - My Skin by Dr. Kaliterna

9. lipanj, 2017.

Baob je jedno od najpoznatijih drva u Africi. Prema legendi, ono je okrenuto da naopako raste. No još više je poznat po svom ulju koje se od davnina koristi kao narodni lijek. Koristi se gotovo za svaki kožni problem. Bia ulje u sebi sadrži ulje baobab kao glavni sastojak. Namijenjeno je za njegu lica i tijela. Vrlo brzo se upija u kožu i ne masti ju. Ulje potiče snažnu obnovu i pomlađivanje kože. Ima protuupalni efekt te ublažava sve vrste iritacije i oštećenja kože. Kvaliteta, izgled i tekstura kože se znatno popravlja nakon primjene ulja.

BODY REPAIR losion - My Skin by Dr. Kaliterna

29. svibanj, 2017.

BODY REPAIR
Body Repair je jedinstveni losion na tržištu kojem je glavni sastojak gavez, inače poznati narodni lijek. Koristi se za svakodnevnu obnovu, njegu i pomlađivanje kože tijela. Losion se vrlo brzo upija u kožu bez mašćenja. Rezultati se većinom vide vrlo brzo nakon njegove primjene.

WHITE SKIN 1 krema - My Skin by Dr. Kaliterna

17. svibanj, 2017.

ŠTO JE WHITE SKIN 1 KREMA ?

White skin 1 je krema, koju je osmislio dermatolog dr. Kaliterna, za uklanjanje pigmentacija čiji se rezultati uspoređuju s rezultatima tretmana laserom ili su čak bolji od lasera. Dr. Kaliterna je uspješno primjenio kremu na velikom broju klijenata. Krema je dermatološki testirana, bez parabena i nije testirana na životinjama. Ne sadrži hidrokinon koji je u većini zemalja zabranjen zbog brojnih komplikacija koje izaziva.

ZEOGOLD NANO krema - My Skin by Dr. Kaliterna

10. svibanj, 2017.

Nova krema iz linije My Skin by dr. Kaliterna na bazi zeolita, dostupna je u prodaji. Zeogold nano je krema koja koristi mineral zeolit koji ima veliku moć upijanja na svoju površinu. Za razliku od prethodne dvije kreme na bazi zeolita, Zeoclear i Zeogold, Nano Zeogold sastoji se od najsitnijih čestica zeolita, tzv. nano, koje potiču uklanjanje štetnih čestica iz same stanice kao posljedice metabolizma. Tako direktno djeluju na uzrok starenja što nazivamo i staničnim pomlađivanjem. Uklanja i druge toksine te metale iz kože uz jak efekt pomlađivanja.  

ZEOMILK mlijeko - My Skin by Dr. Kaliterna

4. svibanj, 2017.

Zeo milk je najnovija generacija sredstva za čišćenje lica koje do sada najtemeljitije čisti lice, ne samo izvana, nego i dubinski iznutra. Istovremeno, uz čišćenje Zeo milk njeguje, obnavlja, umiruje i pomlađuje kožu. Zeo milk je puno više od samo sredstva za čišćenje lica.

B17 ulje - My Skin by Dr. Kaliterna

3. svibanj, 2017.

Većini je poznat blagotvorni efekt ulja koštica marelice, zahvaljujući jednom od najjačih antioksidansa vitaminu B17. Glavni sastojak B 17 ulja je čisto ulje koštica marelice. Vitamin B 17 izuzetno dobro utječe na kožu a posebno na obnovu, pomlađivanje, ublažavanje iritacije te ju dubinski hrani. Koristi se samo isključivo najčišći oblik ulja od koštica marelice.

Mlijeko za čišćenje lica na bazi zeolita koje će vas oduševiti

21. ožujak, 2017.

Linija kozmetike My Skin by dr. Kaliterna upotpunjena je novim proizvodom za njegu lica koji će vas oduševiti! Zeomilk, mlijeko za čišćenje lica na bazi zeolita, napokon je dostupno u prodaji u našoj poliklinici. 

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu