Kozmetika

B5 ULJE

22. veljača, 2018.

Ulje B5 je jedno od ulja koje  najjače potiče pomlađivanje i obnovu kože, s posebnim svojstvom da umiruje kožu, te ga s razlogom možemo nazvati "super" uljem. Sastoji se od isključivo najkvalitetnija ulja, najveće čistoće i koncentracije. Koristi se za tijelo, vrat, dekolte, lice a osobito za područje oko očiju. Posebno se preporučuje za njegu oštećene kože bez obzira na uzrok jer snažno potiče cijeljenje te umiruje upalu. Pogodno je za djecu i trudnice.

OSJETLJIVA I OŠTEĆENA KOŽA: KAKO JE POPRAVITI ?

31. siječanj, 2018.

Bez obzira na napredak tehnologije, nema adekvatnog rješenja za obnovu tanke i oštećene kože tijela, a pogotovo  oštećene suncem. Laseri mogu ukloniti pigmentacije i kapilare ali ne i zadebljati kožu, što je najvažnije. Ako gledate žene i muškarce koji su u mladosti bili dugo na suncu, vidjet ćete da je njihova koža tanka i naborana te loše kvalitete. Osobito dekolte, ruke i noge.

Do pojave losiona Body Repair nije bilo načina da se koža zadeblja i obnovi. 

PREDSTAVLJAMO NOVE PROIZVODE KOZMETIKE MY SKIN BY DR. KALITERNA

12. siječanj, 2018.

Dr Kaliterna je nastavio s nizom inovacija i osmislio još jedinstvenih proizvoda od kojih su neki od njih dostupni na tržištu, dok će ostali uskoro biti. Proizvodi su jedinstveni ne samo po svom efektu već i po brojnim drugim karakteristikama. Svi proizvodi snažno pomlađuju kožu uz poticanje njene obnove. 

NOVI DIZAJN KOZMETIKE MY SKIN BY DR KALITERNA I OSTALE NOVOSTI

7. siječanj, 2018.

Na samom početku godine pripremamo pregršt novosti u vezi kozmetičke linije My skin by dr. Kaliterna. U pripremi je novi dizajn ambalaže i pakiranja proizvoda. Posebna novost, koja će oduševiti brojne korisnike kozmetike My Skin by dr. Kaliterna, jest ta da je dr. Kaliterna osmislio sedam novih linija kozmetike:

Ulje B4 za prevenciju i ublažavanje strija u trudnoći

15. prosinac, 2017.

Tijelo žene uvelike se mijenja u trudnoći. Radi rastezanja kože, kao poslijedica, često nastaju strije. Pored genetike, bitan je intezitet rastezanja kože kao i kilogrami koji se dobiju u trudnoći. Kako bi se strije maksimalno prevenirale i ublažile, savjetuje se tijekom trudnoće barem 3 do 4x tjedno jesti ribu ili meso uz unos vitamina C, cinka i MSM, tj. spoja koji sadrži sumpor u sebi. Takođe, za prevenciju nastanka strija, bitna je i njega kože regija koje su najpodložnije nastanku strija. 

FACE REFRESH krema

7. prosinac, 2017.

Face refresh je krema namijenjena za svakodnevnu njegu i obnovu kože. Glavni sastojak je dobro poznati narodni lijek gavez, koji ima brojne primjene. Gavez potiče obnovu kože, razvoj novog kolagen i cijeljenje kože uz efekt pomlađivanja. Snažno popravlja strukturu i kvalitetu kože te vraća svježinu i zdrav izgled koži.

ZEOPEEL – peeling maska za lice

9. listopad, 2017.

Zeopeel je peeling maska za lice  namijenjena obnovi, pomlađivanju, dubinskom čišćenju i detoksikaciji kože. Glavni sastojak je mineral zeolit koji ima veliku moć upijanja tvari na svoju površinu te tako uspješno čisti kožu i pore uklanjajući sve štetne tvari.  Na taj način djeluje kao svojevrsni  dubinski „peeling“. Koriste se tzv. nano čestice koje kao mikročestice prodiru u najdublje pore i tako ih najtemeljitije čiste. Zeopeel zbog toga ima najjači efekt dubinskog čišćenja. 

Scarless – prva krema za uklanjanje ožiljaka od akni - My Skin by Dr. Kaliterna

27. lipanj, 2017.

Najčešća dermatološka bolest su akne koje se mogu uspješno tretirati, no ožiljci od akni i nakon uspješnih tretmana ipak ostaju te predstavljaju čest, estetski problem. Moderna tehnologija, kao što su laseri, predstavljaju važan faktor u rješavanju ožiljaka, no u određenim granicama i s ograničenjima.

BIA ULJE - My Skin by Dr. Kaliterna

9. lipanj, 2017.

Baob je jedno od najpoznatijih drva u Africi. Prema legendi, ono je okrenuto da naopako raste. No još više je poznat po svom ulju koje se od davnina koristi kao narodni lijek. Koristi se gotovo za svaki kožni problem. Bia ulje u sebi sadrži ulje baobab kao glavni sastojak. Namijenjeno je za njegu lica i tijela. Vrlo brzo se upija u kožu i ne masti ju. Ulje potiče snažnu obnovu i pomlađivanje kože. Ima protuupalni efekt te ublažava sve vrste iritacije i oštećenja kože. Kvaliteta, izgled i tekstura kože se znatno popravlja nakon primjene ulja.

BODY REPAIR losion - My Skin by Dr. Kaliterna

29. svibanj, 2017.

BODY REPAIR
Body Repair je jedinstveni losion na tržištu kojem je glavni sastojak gavez, inače poznati narodni lijek. Koristi se za svakodnevnu obnovu, njegu i pomlađivanje kože tijela. Losion se vrlo brzo upija u kožu bez mašćenja. Rezultati se većinom vide vrlo brzo nakon njegove primjene.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu