Blog

uto, 8. 1. 2019.

Zdravi iznutra, a lijepi izvana - intravenozna terapija

Dr.Kalierna infuzije

Moj prvi susret s intravenoznom terapijom, ili infuzijom, bio je prije 15 godina u New Yorku. Tada sam boravio kod poznatog dr. Salerna, jednog od najvećih svjetskih stručnjaka za intravenoznu terapiju koji me osvijestio o važnosti i učinkovitosti takvog oblika terapije. Moja vizija je da uz pomoć infuzija, tretmana, promjene prehrane i načina života te uporabom moje kozmetike,  omogućiti svima željeni izgled i zdravlje. Zdrav iznutra znači biti lijep izvana!

Način života, stres, opterećenje i zagađenje okoliša - najviše se odražava upravo na naše zdravlje. Nedovoljan unos vitamina i minerala povećava rizik od oboljenja, oslabljuje imunosni sustav, uzrokuje umor i manjak energije. Stoga je izrazito važno pružiti našem organizmu dovoljnu količinu vitamina i minerala kako bi zadržao svoje obrambene sposobnosti. Intravenozna terapija najbolja je opcija za Vaše zdravlje, oporavak organizma, detoksikaciju, uklanjanje umora i vraćanje energije. Jer, sva ljepota i zdravlje dolaze iznutra, a infuzije to najbolje korigiraju. Za ljepotu je potrebno biti zdrav!

ŠTO JE INTRAVENOZNA TERAPIJA ILI TERAPIJA INFUZIJAMA?

Pod intravenoznu terapiju  podrazumijevamo ubrizgavanje određenih tvari direktno u krvotok u razne svrhe: za liječenje, rehidracije, detoks i sl. Riječ je o staroj, pouzdanoj metodi koja spada u osnove liječenja većine bolesti i predstavlja preduvjet za očuvanje zdravlja. Sastojci koji se ubrizgavaju mogu biti lijekovi, voda u svrhu rehidracije ili nutrijenti poput minerala, vitamina i aminokiselina. Većinom se koristi fiziološka otopina kao sredstvo razrijeđenja nutrijenata. Osim infuzija, postoje još bolusi i shootovi koji služe za ubrizgavanje nutrijenata putem injekcije uz manju količinu fiziološke otopine koja inače služi za razrijeđenje a daje se u venu ili mišić. Intravenozna terapija danas je jedna od najpopularnijih metoda u svijetu za detoks, pomlađivanje i brojne druge namjene.

KAKO SU TRETMANI INFUZIJOM PROMIJENILI SVIJET?

Da bismo postigli vanjsku ljepotu, prvo moramo njegovati zdravlje. Poznato je da ljepota dolazi iznutra, a infuzija ili intravenozna terapija najbrži su put za ostvarivanje ovog cilja. Zbog njenog blagotvornog ali i brzog učinka na zdravlje ne čudi da je upravo ovaj tretman postao hit među svjetskim celebrityjima i njihovo “tajno oružje” za vrlo brz oporavak od mamurluka, pada imuniteta i iscrpljenosti. U današnje doba interneta, društvenih mreža, “selfija” kao posljedice istih, možemo  zaključiti da je fizički izgled sve značajniji u svakodnevnim situacijama. Mi ljudi, kao vizualna bića, teško ostajemo ravnodušni na ljepotu koja je postala opsesija modernog društva. Provedena istraživanja pokazuju da je fizički izgled danas jednake važnosti kao i obrazovanje za uspjeh na poslu. Osobe boljeg fizičkog izgleda brže napreduju, poslodavci im više ”izlaze u susret”  te shodno tome ostvaruju veće prihode. S obzirom na ove podatke, ne čudi što ljudi diljem svijeta svakog dana troše vrtoglave novčane iznose kako ostvarili svoj ideal ljepote. Zato je pojava intravenozne terapije revolucionaran tretman u industriji ljepote, jer ne djeluje blagotvorno samo na Vaše zdravlje, već i na ljepotu!

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu