Blog

čet, 5. 7. 2012.

Autor: Dinko Kaliterna

Zadnji dani celulita

Malo estetskih problema ima toliko brojnih tretmana kao celulit iz razloga što je većina tretmana bezuspješna.

Toliko žena je potrošilo novaca, izgubilo živaca i vremena, a da ne govorimo o razočaranju kad nisu uklonile celulit. Malo koja žena je pošteđena celulita kako od sportašica tako do manekenki. Najveću revoluciju u uklanjanju celulita su bili radio valovi i to uređaj Accent XL koji daje nevjerojatne rezultate. Mana je što treba par mjeseci da se vide početni rezultati, a konačni rezultat se vidi 6 mjeseci nakon zadnjeg tretmana. Mogu reći da imam sve efikasnije metode i tretmane protiv uklanjanja celulita, no radio valovi su bili najbolji od neinvazivnih tretmana. Liposukcija nije tretman za celulit, jer ne djeluje na uzrok celulita nego na posljedice celulita. Mana je što često zaostaje višak kože nakon tretmana. Savjetuje se što manju količinu masnog tkiva ukloniti da ne nastanu udubljenja kože. Izuzetak je liposukcija pomognuta s laserom zbog jakog efekta zatezanja kože i djelovanja na sam uzrok celulita. Laserska lipoliza je najbolja invazivna metoda protiv celulita gdje se laserom ispod kože djeluje na sam uzrok celulita uz zatezanje kože bez liposukcije. Uređaj Cellulaze je ovu metodu proslavio. Mana je što se samo 1-2 regije odjednom tretira.

Prije dvije godine dolazi uređaj Med2Contour koji se po rezultatu uspoređuje s liposukcijom, laserskom lipolizom i čini najveću prekretnicu u borbi protiv celulita. Tretman je jako ugodan, 100% bez komplikacija, nema oporavka, bez anestezije, bez injekcije a odjednom tretira stražnjicu te prednju i stražnju stranu bedra s koljenima. Potrebno je oko 5 tretmana i nakon toga 1 tretman održavanja godišnje. Kad sve saberete Med2Contour ima brojne prednosti u odnosu na lasersku lipolizu. Nakon brojnih kongresa i članaka donio sam odluku da kupim Med2Contour. Od kako sam ga kupio iskreno brojne tretmane i metode koje koristim protiv celulita više nemam potrebu koristiti. Ako me pitate što je danas najbolje protiv celulita vodeći računa o svim faktorima prije spomenutim mogu reći samo: Med2Contour. Rezultate vidite odmah nakon tretmana a krajni rezultati se vide 3-4 tjedna nakon tretmana. Koljena koja su najteža za ukloniti, se većinom već nakon jednog tretmana znatno poprave isto tako unutarnja strana bedara koju je teško korigirati. Područje same stražnjice te ispod nje i iznad nje gdje se nalaze tvz. jahaće hlače su bolna točka većine žena. Med2Contour to sve rješava bez problema uz najbolje oblikovanje stražnjice. Pri tome se sve nepravilnosti kože tipa udubljenja i narančine kore uklone. Odmah nakon jednog tretmana osjetite da je koža zategnuta a sam celulit zdrobljen i usitnjen. Zašto je Med2Conotur najbolja metoda za uklanjanje celulita? Zato što se vakumom odigne koža s masnim stanicama koje se zgusnu i izoliraju da ih bolje uništi posebna ultrazvučna glava koja s dvije strane drobi celulit. Zamislite valjak za tijesto koji ide preko ljuski oraha. Valjak ih jednostavno drobi i usitnjava. Ovo bi bio najbolji opis tretmana. Uništene masne stanice izbacuju sadržaj van te ih limfa odnosi u jetru gdje se razgrađuju i mokraćom izbacuju vani. Zato se na kraju tretmana radi lifmna drenaža da se što više masti ukloni. Zbog toplinskog efekta tretmana se koža zateže. Moje klijentice i neke poznanice koje su trenerice fitnessa te su isprobale tretman uspoređuju da jedan tretman Med2Contoura se po rezultatu može usporediti s 4-6 mjeseci jako napornog treniranja. Bez obzira na svakodnevno treniranje one nisu uspjele neka mjesta korigirati tipa jahače hlače, koljena i unutarnju stranu bedara.

Uređaj uz zatezanje kože, uklanjanja celulita i kožnih nepravilnosti snažno oblikuje tijelo. Za sada nijedan uređaj ne oblikuje tako dobro stražnjicu i koljena kao Med2Contour. Med2Contour djeluje na same uzroke celulita: međustanični prostor, masne stanice i vezivno tkivo. Usuđujem se reći da možemo govoriti o razdoblju uklanjanja celulita prije i poslije Med2Contoura, jer sve druge metode i tretmani postaju nepotrebni. Za grubu usporedu druge metode možemo usporediti s Fićom a Med2Contour s Ferrarijem. Jasno je tko pobjeđuje. Ujedno Med2Contour je najnagrađivanji estetski uređaj te ima najviše znanstvenih radova koji podupiru njegovu efikasnost. Ako ovaj tretman nekome ne pomogne ja sam spreman skinuti se gol i popeti na konja bana Jelačića što upozoravam neće biti nimalo lijep prizor. Onda Vam je sve jasno koliko sam siguran u efikasnost uređaja.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu