Pomlađivanje kroz usta: Budućnost pomlađivanja lica

Usluge

Pomlađivanje kroz usta: Budućnost pomlađivanja lica

Pomlađivanje kroz usta

Prošlo je više od godinu dana kako radim pomlađivanje kroz usta s laserom, te kako vrijeme ide dalje sve više uviđam kako se radi o genijalnoj metodi pomlađivanja. Nema boli, nema anestezije niti oporavka a nakon tretmana idete kući s mladolikim izgledom. Da, sve to moguće je zahvaljujući ovoj metodi. 

O tretmanu pomlađivanja kroz usta 

Ideja metode je frakcijskim laserom izazvati mikroskopska oštećenja ispod kože koja se zamjenjuju s novim kolagenom. Metoda se prvenstveno savjetuje kao prevencija starenja lica ženama nakon 35-te do 50-te godine života. 

Tretman sprječava spuštanje lica tj. obraza uz smanjivanje bora smijalica i u kutevima usana. Treba 1 do 3 tretmana. Kako vrijeme prolazi rezultati su sve bolji. Konačni rezultat vidi se 6 do 9 mjeseci nakon tretmana. Treba 1 do 3 tretmana ovisno o stanju lica. 

Počeo sam koristiti prvo erbium laser, potom co2 laser koji se pokazao kao izuzetno efikasan. Zamislite da po cijeni 1 ml boljeg punjača napravite tretman pomlađivanja skoro cijelog lica. Upravo to radi pomlađivanje kroz usta s laserom. Ne samo što ima bolji rezultat nego i dulje traje, a skoro se cijelo lice tretiralo. 

Ovako dobre rezultate nisam ni u snu očekivao 

Ova metoda mi postaje sve draža i sve je više radim. Klijenti su izuzetno zadovoljni. Bitno je da lice nije previše spušteno te bore prevelike. Cilj je krenuti s ovim tretmanom na vrijeme kada se radi o početnom do srednje jako izraženom spuštanju lica tj. bora. 

Shvatite ovaj tretman kao ulaganje u budućnost. Želimo sačuvati mladolik izgled lica što duže. Kod ovog tretmana nemojte očekivati veće promjene jer u prvom redu ima preventivne efekte, a rezultati budu sve bolji s vremenom. 

Od kako sam počeo koristiti co2 laser rezultati su sve bolji. Ovaj tretman mogu toplo preporučiti svima koji žele zadržati mladolik izgled.

AKCIJA u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Kupnjom odabranih proizvoda branda My Skin by dr. Kaliterna, ostvarujete popust na tretman dermalnim filerima do 500 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr