Infuzije

Infuzije

Energija i vitalnost imperativ su u svakoj situaciji - stoga ne čudi kako su infuzije, odnosno intravenozne terapije, ostvarile svjetsku popularnost u tako kratkom vremenu.

Intravenozne terapije predstavljaju novu metodu za unos vitamina i nutrijenata u organizam. Ova vrsta intravenske injekcije odnosi se na tekuću smjesu sastavljenu od različitih vitamina i minerala koji djeluju sinergistički, kako bi se vaše tijelo oporavilo od dehidracije, umora, ojačalo imunološki sustav i pročistilo sve toksine iz krvi. Neke od infuzija također su posebno osmišljene za pomoć protiv mamurluka i osjećaja tromosti.

Unos vitamina i minerala putem infuzije

Unos vitamina i minerala putem intravenozne terapije postaje sve popularnije, ali što je to točno i kako vam ova metoda može pomoći? Možda je vaša prva asocijacija bolnička vrećica smještena kraj kreveta, ali jeste li ikada razmislili o njezinim koristima? Korištenje infuzija koje sadrže velike količine glutationa, vitamina C i magnezija postaje sve traženije zbog svojih pozitivnih učinaka na oporavak kože i mamurluka. Osim toga, uvijek se preporučuje preusmjeravanje prehrane na cjelovitiju i uravnoteženiju, a intravenoznim ubrizgavanjem antioksidanata, vitamina i minerala možete zaobići složeni i višestruki probavni proces tako što se potrebni nutrijenti unose ravno u vaš krvotok što ih čini više bioraspoloživim. Također možete osjetiti učinke značajno brže nego što biste da ste ih uzimali u obliku dodatka prehrani.

Sve to doprinosi poboljšanju izgleda kože, a 45-minutni postupak je jednostavan i bezbolan. Hidratizacija se osjeti odmah, a hranjive tvari počinju djelovati oko 12 do 24 sata nakon tretmana.

U svijetu koji je sve više opsjednut personalizacijom, kozmetički proizvodi i dalje se prezentiraju kao univerzalni proizvodi koje svatko može koristiti. Intravenozna terapija, međutim, nudi personalizirano iskustvo jer se hranjive tvari mogu osmisliti i prilagoditi za liječenje bilo kojeg broja problema s kožom ili zdravljem. Posebno su korisni vitamin C, vitamin B i glutation u svrhu poboljšanja izgleda kože. Prehrambeni dodaci oralno, u tabletama ili tekućem obliku, ulaze u vaše tijelo kroz probavni sustav. Dio hranjivih vrijednosti može se izgubiti u probavnom traktu. Još veći gubitak hranjivih tvari može se dogoditi kod osoba s poteškoćama u apsorpciji zbog bolesti, starosti ili lijekova koji uzimaju. Uporaba intravenozne terapije omogućava veću koncentraciju željenih hranjivih sastojaka u krvotoku, specifičnih tkiva i stanica.

Prednosti intravenozne terapije:

  • Siguran, učinkovit način za poboljšanje stanične funkcije, povećanje energije, jačanje imuniteta
  • Smanjite vrijeme oporavka izravnim unosom hranjivih nutrijenata u stanice
  • Viša koncentracija hranjivih sastojaka u odnosu na oralan unos
  • Manje gastrointestinalnih nuspojava jer infuzije zaobilaze želudac i crijeva

Trenutno ljepša koža

Koliko ste zdravi i koliko je dobra funkcija vaših organa, toliko dobro izgleda vaša koža. Ljudi ponekad ne vide vezu između određenih organa i njihove kože, ali, na primjer, zdrava jetra je ključna za lijepu kožu. Infuzije uključuju širok spektar hranjivih tvari koje ste navikli vidjeti u aktualnim preparatima za njegu kože i dodatke ljepoti. Mnoge infuzije koje su usmjerene na kožu sadrže minerale poput magnezija i cinka, vitamina B kompleksa i vitamin C, koji podržavaju zdravu funkciju kože, kao i aminokiseline, fiziološke otopine i elektrolite. Još jedna u nizu prednosti korištenja infuzija su trenutno vidljivi rezultati. U samo 24 sata, vaša koža izgledati će nevjerojatno!

Infuzije su također vrlo tražene zbog svoje sposobnosti obnavljanja razine hidratacije u našim stanicama, sprečavanja staničnog starenja i poboljšanja probave, što je među mnogim drugim prednostima. Ako ste u potrazi za instant rješenje za niz problema, poput umora, slabog imuniteta, manjka energije ili kožnih nepravilnost, posjetite Polikliniku Poliderma i otkrijte kako intravenozna terapija može promijeniti vaš život!

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu