Blog

Kako do savršene stražnjice uz trajno uklanjanje celulita jednim tretmanom?

7. srpanj, 2017.

Mnogim ženama želja je imati lijepo oblikovanu i "podignutu" stražnjicu. Naravno, sreći ne bi bilo kraja kada bi se ispunio i onaj ideal o trajnom rješavanju celulita s "kritičnih" regija tijela. Brojni "čudotvorni" preparati i tretmani koji garantiraju i obećavaju trajno riješenje celulita, nažalost, nisu toliko uspješni ni efikasni unatoč dobrom marketingu.

U Polidermi smo isprobali gotovo sve postojeće tretmane, te možemo reći kako od svih tretmana na tržištu po pitanju stražnjice i celulita, najbolje rezultate daju Medcontour platforma i Venus Legacy.

Laserski tretmani ljeti

Uvriježeno je mišljenje kako se tijekom ljeta, tj., tijekom toplijih dana, ne smiju raditi tretmani laserom da se ne bi oštetila koža i kako ne bi nastale pigmentacije. Prošlo je gotovo 7 godina od kada je tehnologija lasera toliko napredovala da se ovakve tvrdnje mogu u potpunosti odbaciti. Naime, laserski tretmani mogu se izvoditi tijekom ljeta, tj. toplijih dana, a da su 100% sigurni. Isto tako, laserski tretmani se mogu raditi i na preplanuloj koži. Odmah nakon laserskog tretmana možete ići na plažu.

MONTE CARLO ANTI-AGING MEDICINE WORLD CONGRESS 2017

20. travanj, 2017.

Tradicionalno, svake godine prisustvujem svjetskom anti-ageing kongresu koji se održava u Monte Carlu, već više od 10 godina. Oduvijek mi je taj kongres bio posebno drag jer su predavači doktori raznih specijalnosti: od dermatologa, plastičnih kirurga i ostalih.

Laserska lipoliza – ultimativno riješenje u borbi protiv celulita

8. ožujak, 2017.

Laserska lipoliza predstavlja najveći dosadašnji napredak u borbi protiv celulita jer daje najbolje i najtrajnije rezultate samo jednim tretmanom. To je minimalno invazivan tretman koji se radi ambulantno te klijent odmah nakon tretmana može ići kući bez dužeg zadržavanja. Tretman je bezbolan i radi se u lokalnoj anesteziji.  

Vodič za oblikovanje tijela

28. veljača, 2017.

Ponosimo se što trenutno u našoj poliklinici imamo najveći broj uređaja i tretmana za oblikovanje tijela. Vjerujemo kako većina žena i muškaraca koji se odluče na neinvazivan tretman smanjenja obujma tijela ipak nije u potpunosti sigurna koji tretman odabrati, te što od tretmana očekivati.

Thermi RF: najveća revolucija oblikovanja lica i tijela

25. siječanj, 2017.

ŠTO JE THERMI RF?

Thermi RF je uređaj koji koji koristi radio valove u svrhu oblikovanja lica i tijela, te spada u posebnu kategoriju minimalno invazivnog uređaja. Možemo reći da se radi o uređaju koji kombinira tretman liposukcije i neinvazivne tretmana oblikovanja i zatezanja kože i tijela, a daje rezultate invazivnih tretmana kao što su operacija i liposukcija.

Najnovije tehnike punjača za oblikovanje lica

4. studeni, 2016.

Nedavno sam imao čast biti pozvan sudjelovati na ITEDU akademiji koju organizira poznata švicarska firma Teosial za odabrani krug doktora.

Svjetski kongres o laserima, Barcelona 2016

3. listopad, 2016.

Ove je godine po drugi puta održan Svjetski kongres o laserima u Barceloni koji se prije toga tradicionalno održavao u Cannes-u.

Dvanaest godina poliklinike Poliderma

9. rujan, 2016.

Nedavno se napunilo 12 godina kako sam otvorio Polikliniku Poliderma. 

Novosti u poliklinici Poliderma nakon ljeta

11. kolovoz, 2016.

Nakon ljeta obilježavamo 12 godina od početka rada Poliklinike Poliderma koja ujedno obilježava i kljucnu godinu za naš razvoj. 

Moja prva iskustva s uređajem Thermi rf za oblikovanje stražnjice i uklanjanje celulita

18. srpanj, 2016.

Oduvijek sam se divio kiparima kako lupaju čekićem o kamen te tako oblikuju ženska tijela.

Moje iskustvo s MedContour Multipower platformom

27. lipanj, 2016.

Prošla su 2 mjeseca od kako je u Polidermu stigla MedContour Multipower platforma. 

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu