Blog

Intravenozna terapija

Intravenozna terapija koja podrazumijeva i „shutove“ i „boluse“, danas predstavlja vrlo popularnu metodu u svijetu a u svrhu detoxa, pomlađivanja i brojne druge primjene. Zbog stila života, stresa, sve većeg opterećenja i zagađenja okoliša najveću cijenu plaća naše zdravlje. Infuzije su najbolja opcija za zdravlje, oporavak organizma, detox, kako bi se uklonio umor a povratila energija. 

Koje su najčešće greške prilikom izlaganja suncu i kako se ispravno zaštititi?

27. srpanj, 2018.

Nakon duge zime, svi jedva čekamo uskočiti u manje odjeće i uživati na suncu. Sunce, radi poticanja stvaranja vitamina D, ima dobar učinak na organizam i zdravlje, no ipak pretjerano izlaganje suncu itekako može naškoditi našem zdravlju

Laserska lipoliza i zatezanje kože

20. srpanj, 2018.

Laserska lipoliza i zatezanje kože jedni su od najpoželjnijih neagresivnih tretmana današnjice, te predstavljaju pravi, svjetski trend!  Samo jednim tretmanom, bez oporavka, njime možete riješiti višegodišnji estetski problem, i to nekirurškim zahvatom!

Unatoč redovnoj tjelovježbi i pravilnoj prehrani, mnoge žene i muškarci ne mogu postići željeni rezultat i maksimalan stupanj zadovoljstva. Bilo da se radi o celulitu na stražnjici, višku kože na koljenima, bedrima, podbratku, očnim kapcima, manje masne nakupine na leđima,... laserska lipoliza idealan je tretman za mikro korekcije, kao i korekcije većih regija poput zatezanja kože trbuha nakon poroda. 

Saznajte sve o laserskoj epilaciji

26. travanj, 2018.

ŠTO JE EPILACIJA?

Tretman epilacije podrazumjeva trajno uništenje korijena dlake, pri čemu iz uništenog korijena više nema izrasta dlaka, za razliku od depilacije gdje se radi o privremeno uklanjanju dlaka tj. njenog izrasta.

Sve što biste trebali znati o celulitu i tretmanima koji ga dugoročno uništavaju

16. ožujak, 2018.

ZAŠTO SE CELULIT DEFINIRA KAO BOLEST I ZAŠTO GA TREBA LIJEČITI?

Iako mnogi pogrešno smatraju kako je celulit masno tkivo i čest estetski problem, on je ipak u prvom redu kronično upalna bolest povezana s degenerativnim promjenama vezivnog tkiva

Moja iskustva u tretiranju ožiljaka od akni uz pomoć najnovijih tehnologija

5. veljača, 2018.

U 18 godina borbe s ožiljcima od akni, mogu reći da sam stekao vjerodostojno iskustvo te u prvom redu želim reći da duboko suosjećam sa svim mojim klijentima koji se bore protiv ožiljaka od akni. To nije samo njihova borba već i moja borba jer s njima doživljam i dijelim sva njihova iskustva. Svaka njihova pobjeda je moja pobjeda, a njihov poraz je ujedno moj poraz. Moram reći da se  najviše osobno poistovjećujem s klijentima koji se bore protiv ožiljaka jer znam što ožiljci znače za njih i koliko utječu na kvalitetu njihova života. Stoga tu pristupam maksimalno sa srcem da pomognem. No, unatoč mojoj dobroj volji i najboljim uređajima, postoje neka ograničenja na koja ne mogu utjecati. Imam veliku potrebu da podijelim s Vama moja iskustva i najnovije trendove u borbi protiv ožiljaka od akni. 

Savjeti za njegu kože u trudnoći

15. prosinac, 2017.

Trudnoća, koliko god bila lijepa nažalost, ostavlja trag na tijelu žene. Za tijelo žene, trudnoća i porod su najveći izazov ali i opterećenje. Kako bi trudnoća prošla što bezbolnije i bez tragova, potrebno je kožu i tijelo na to pripremiti. Svaka žena morala bi ući u trudnoću pripremljena, u smislu da je jačala mišiće male zdjelice što omogućava izrazito lak porod, bolji seksualni život i sprječava nekontrolirano mokrenje u menopauzi. 

Mitovi i zablude o višku kože nakon poroda

28. studeni, 2017.

Nakon poroda, većini žena ostaje primjetan višak kože na trbuhu, kojeg se, unatoč svim vježbama i vođenju računa o prehrani, teško ili nikako ne mogu riješiti. Velika je zabluda vjerovanje kako  će se višak kože sam povući i vratiti u prvobitno stanje ili da će samo tjelovježba pomoći. 

Pobjeda botoksa nad aknama

17. listopad, 2017.

Svi znamo da je Botox jedan od najpopularnijih tretmana za bore, no pored toga, koristi se i za liječenje drugih bolesti među kojima su i akne. 

Novo u polidermi - Femi tight: neablativni co2 laser u službi pomlađivanja lica, vrata i dekoltea

7. srpanj, 2017.

U Poliklinici Poliderma, jako smo ponosni što smo prvi u svijetu započeli, te još uvijek jedini i izvodimo, tretman Femi tight, neablativni CO2 laser koji će biti velika prekretnica u tretmanima pomlađivanja. 

Kako do savršene stražnjice uz trajno uklanjanje celulita jednim tretmanom?

7. srpanj, 2017.

Mnogim ženama želja je imati lijepo oblikovanu i "podignutu" stražnjicu. Naravno, sreći ne bi bilo kraja kada bi se ispunio i onaj ideal o trajnom rješavanju celulita s "kritičnih" regija tijela. Brojni "čudotvorni" preparati i tretmani koji garantiraju i obećavaju trajno riješenje celulita, nažalost, nisu toliko uspješni ni efikasni unatoč dobrom marketingu.

U Polidermi smo isprobali gotovo sve postojeće tretmane, te možemo reći kako od svih tretmana na tržištu po pitanju stražnjice i celulita, najbolje rezultate daju Medcontour platforma i Venus Legacy.

Laserski tretmani ljeti

Uvriježeno je mišljenje kako se tijekom ljeta, tj., tijekom toplijih dana, ne smiju raditi tretmani laserom da se ne bi oštetila koža i kako ne bi nastale pigmentacije. Prošlo je gotovo 7 godina od kada je tehnologija lasera toliko napredovala da se ovakve tvrdnje mogu u potpunosti odbaciti. Naime, laserski tretmani mogu se izvoditi tijekom ljeta, tj. toplijih dana, a da su 100% sigurni. Isto tako, laserski tretmani se mogu raditi i na preplanuloj koži. Odmah nakon laserskog tretmana možete ići na plažu.

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu