Akcije

pet, 29. 3. 2019.

Proljeće je stiglo u Polidermu i to uz posebne pogodnosti na tretman oblikovanja lica uz potpuno prirodan efekt

Proljeće je stiglo u Polidermu i to uz posebne pogodnosti na tretman oblikovanja lica uz potpuno prirodan efekt

Iskoristite posebne pogodnosti na tretman oblikovanja lica prirodnim, 100% biorazgradivim punjačem najnovije generacije koji će vaše lice pomladiti uz potpuno prirodan izgled!

Algeness je dermalni filler koji predstavlja vrhunac desetogodišnjeg znanstvenog kliničkog istraživanja.

100% je prirodan i biorazgradiv, Algeness je prvi takve vrste i namijenjen je svim pacijentima koji traže visokokvalitetne, alergološki nereaktivne, sigurne injekcije filera što označava novo doba tretmana injekcijama filera.

U potrazi za mladolikim izgledom pacijenti koji svjesno promišljaju o svom zdravlju žele sigurne i prirodne biorazgradive proizvode koji ne sadrže kemikalije niti otapala što ga čini sigurnim rješenjem za prirodan, mladolik izgled.

ISKORISTITE POSEBNU PONUDU DO KRAJA SVIBNJA: 1+1 GRATIS

JEDNU INJEKCIJU PLATITE, A DRUGU DOBIVATE GRATIS

Cijena jedne injekcije: 3500kn

Algeness je potpuno prirodan subdermalni biorazgradiv filer.

Koristi se u tretmanima:

 • Postizanja mladenačkog volumena lica
 • Smanjenja bora
 • Konturiranja lica
 • Oblikovanja nosa
 • Popunjavanja podočnjaka
 • Oblikovanja usnica
 • Popunjavanja linija oko usana
 • Popunjavanja nazolabijalnih bora
 • Volumen i lifting obraza

Učinak Algeness filera traje i do 12 mjeseci.

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU ALGENESS I DRUGIH FILERA?

Za razliku od svih ostalih filera, Algeness je 100% prirodan i biorazgradiv. Algeness postiže volumenizirajući učinak za mladenački izgled bez dodavanja bilo kakvih kemikalija, otapala ili sredstava za križno povezivanje, te ga organizam ovisno o tretiranom području i gustoći filera sasvim prirodno s vremenom resorbira.

A proljeće je pravo vrijeme da osvježite svoj izgled lica na prirodan način.

ČESTA PITANJA I ODGOVORI

 • Je li Algeness uopće za mene?

Algeness je potpuno prirodan subdermalni biorazgradiv filer pogodan za one koji žele svojem licu vratiti mladenački volumen, smanjiti bore i popuniti usne.

 • Je li postupak bolan?

Sve injekcije izazivaju određenu senzaciju boli, međutim liječnik može tijekom postupka na mjesto uboda primijeniti lokalni anestetik u kremi kako bi anestezirao to područje.

 • Kakve rezultate mogu očekivati?

S Algeness je moguće postići mladolik i prirodan izgled ispunjavanjem linija oko usana, nazolabijalnih nabora kao i smanjiti bore oko očiju te bore na čelu. Algeness također može vratiti puninu usnama te dodati volumen i lifting obrazima.

 • Koliko se dugo zadržava rezultat?

Algeness korektivni učinci traju u pravilu 12 mjeseci ili dulje, ovisno o broju primljenih injekcija i dubini ubrizgavanja.

 • Koji su neželjeni učinci?

Ovisno o području korekcije postupak je relativno bezbolan, iako može doći do blagog osjeta nelagode tijekom zahvata na osjetljivim područjima nosa i usnica. Može doći i do pojave blagog crvenila oko mjesta uboda koje obično nestane nakon 1 do 2 dana. Zahvaljujući svojoj potpuno prirodnoj biokompatibilnosti alergijske reakcije nakon zahvata nisu uobičajene.

 • Koliko je vremena potrebno za oporavak?

Vrijeme trajanja zahvata varira od 20 do 50 minuta ovisno o razini korekcije koju je pacijent zatražio. Vrijeme oporavka sukladno tome može biti od nekoliko sati do nekoliko dana ovisno o području korekcije. U pravilu se pacijenti nakon Algeness® zahvata odmah vraćaju svojim svakodnevnim aktivnostima.

 • Koja je razlika između Algeness i drugih filera?

Za razliku od svih ostalih filera, Algeness® je 100% prirodan i biorazgradiv. Algeness® postiže volumenizirajući učinak za mladenački izgled bez dodavanja bilo kakvih kemikalija, otapala ili sredstava za križno povezivanje, te ga organizam ovisno o tretiranom području i gustoći filera sasvim prirodno s vremenom resorbira.

Za predbilježbe molimo nazovite 01 4828 961 ili pošaljite email na narucivanje@poliderma.hr

 

POGLEDAJTE I SLIKE PRIJE I NAKON TRETMANA

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu