Iskoristite blagotvorne valne duljine Thunder lasera u svrhu pomlađivanja lica, u posebnom paketu koji uključuje i gratis tretmane pomlađivanja vrata, uz poseban poklon svakome tko se predbilježi

Iskoristite blagotvorne valne duljine Thunder lasera u svrhu pomlađivanja lica, u posebnom paketu koji uključuje i gratis tretmane pomlađivanja vra...

Kako biste ublažili pigmentacije i tamne mrlje, oblikovali lice, pomladili i prevenirali starenje, u Polidermi između ostalog, koristimo i uređaj Thunder laser koji koristi takozvanu Mixed tehnologiju koja kombinira duže i kraće laserske zrake.

Tijekom bezbolnog tretmana lica koji je pogodan za sve tipove kože i može se raditi i usred ljeta, uređaj kombinira dvije valne duljine koje čine osnovu mixed tehnologije.

Do 20. srpnja 2019. cijena paketa pomlađivanja lica laserom Thunder iznosi 4000 kuna, pri čemu uz uštedu od 500 kn, gratis dobivate i tri tretmana pomlađivanja vrata, te Silk touch light kremu gratis. Plaćanje je moguće i na rate.

Riječ je o dvije valne duljine koje se nazivaju Aleksandrit 755 nm koji ublažava pigmentacije, te Neodymium Yag 1064 koji oblikuje, pomlađuje i prevenira starenje kože lica.

Spomenute valne duljine mogu, po potrebi, djelovati i istovremeno i odvojeno pri čemu robotizirani nastavak koji se zove Thunder scanner osigurava potpunu pokrivenost površine tretirane kože i eliminira nenamjerna preskakanja koja se mogu dogoditi kod ručne primjene.

Iskoristite ovu posebnu ponudu na popularan tretman pomlađivanja lica laserom, predbilježite se za termin u Polidermi gdje će vrhunski stručnjaci saslušati vaše želje i kreirati idealnu kombinaciju baš za vas.

Kako bi se prebilježili, nazovite Polidermu na broj 01 4828 961 i rezervirajte svoj termin!Možete poslati i email na narucivanje@poliderma.hr

Po čemu se razlikujemo od drugih?

  • radimo 15 godina te imamo najviše iskustva, znanja i na tisuće zadovoljnih klijenata
  • medicinska stručnost i klijent su nam na prvom mjestu
  • između tretmana su obavezni besplatni kontrolni pregledi radi praćenja rezultata te određivanja termina sljedećeg tretmana
  • stalno se stručno usavršavamo i koristimo najnovije uređaje

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah 01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

Pitajte doktora Kaliternu

Za najbrže informacije o tretmanima ili brzo naručivanje nazovite odmah

01/4828-961

Besplatne online konzultacije

Opišite doktoru Kaliterni Vaše stanje ili pošaljite sliku i doktor Kaliterna će Vam se osobno javiti sa stručnim savjetom i rješenjem.

*Vaša privatnost je apsolutno sigurna i Vaša pitanja čita isključivo doktor Kaliterna

Pitajte doktora Kaliternu