Najnoviji radiofrekvencijski uređaj - Poliklinika Poliderma

Preporučamo

Najnoviji radiofrekvencijski uređaj

Moram priznati da mi je radiofrekvencija, tj. elektromagnetski valovi, jako ugodno otkriće. U početku samo bio jako sumnjičav, no ubrzo sam promijenio mišljenje, kad sam vidio rezultate kod oblikovanje tijela i lica uz zatezanje kože te topljenje sala, tj. celulita.

Nakon tog otkrića ne mogu zamisliti svoj svakodnevni rad bez ove tehnologije. Ubrzo očekujem najnoviji uređaj, treći koji sam nabavio u proteklih nekoliko godina. Ono što je najbolje je činjenica da je svaki novi uređaj neizmjerno kvalitetniji od prethodnog uređaja. Na tržištu je mnogo takvih uređaja, ali za mene postoji samo uređaj Accent, dok me ostali ni ne zanimaju. Nadam se da će u polikliniku Polidermu ubrzo doći najnoviji Accent Ultra uređaj, koji je najbolji takav uređaj trenutno na tržištu.

Accent Ultra

Osim brojnih inovacija, posjeduje i mogućnost primjene ultrazvuka na razbijanje sala. Svi ostali uređaji se po svojim karakteristikama ne mogu s njim ni približno mjeriti. Osim toga, na tržište su izašli i novi nastavci koji, osim što ugodno masiraju tijelo, nemilosrdno tope salo i celulit uz zatezanje kože. Neželjeni višak masnih naslaga i celulit koje ste marljivo skupljali više nemaju nikakve šanse protiv ovog uređaja.

Dinko Kaliterna Poliderma Youtube Dinko Kaliterna Poliderma Google Plus Dinko Kaliterna Poliderma Facebook